Ga naar de inhoud

Workshop koken Antwerpen

workshops koken Antwerpen

workshops koken Antwerpen

Wil je Indiaas leren koken op een workshop koken te Antwerpen?  Wil je wel eens iets anders dan citroen op je oesters doen?  Of zou je graag op het volgende familiefeest uitpakken met fantastische tapa’s?  

Dan zijn onze kookworkshops ideaal voor jou.! Op basis van wat u wilt en wat wij kunnen proberen we een perfecte match the creëren waarbij we allebei enorm naar uitkijken.  Wij proberen steeds 3 pijlers naar voor te schuiven:

  • Genot
  • Lekker eten
  • Bijleren

Recepten krijg je uiteraard altijd mee na de workshop.  

Een les duurt rond de 3 uren. We beginnen de workshop met een overzicht van wat er zal gebeuren. Nadat de chef laat zien wat er moet gebeuren gaan jullie zelf aan de slag! 

Eens de gerechten bereid zijn, klinken we gezellig op de goede afloop en genieten we van spijs en drank.  

Wil je weten hoe een kookworkshop er aan toe gaat bij Bien Cuit? Lees het in het blogartikel hoe wordt een kookworkshop gegeven?

 
 
privechefaanhuis
eten in groep antwerpen

Voor wie?

Een workshop koken te Antwerpen zijn zowel bedoeld voor groepen als voor individuen.  

We proberen rond de 15 personen te blijven. Dit om persoonlijke tips te geven en ook nog wat manoeuvreerruimte te vrijwaren. 

Wij voorzien geen vaste modules, maar proberen in te spelen op de wensen van de deelnemers. Wij hebben dus ook geen vaste data.  Wil je een signature dish leren maken? Heb je iets dat steeds mislukt in de keuken en dat je heel erg zou willen kunnen? Laat het ons weten en wij bouwen er mogelijk een workshop rond! 

Individuen 

Individuen worden zeer uitgenodigd  zich in te schrijven. We wachten tot we een mooie groep verzameld hebben om dan een tijdstip en thematiek vast te leggen.  

Groepen

Een uitstapje gepland Een bedrijfsuitje? 

Contacteer ons dan, bepaal een insteek en wij boxen een leuke workshop ineen! 

 

 

Meer informatie