Meteen naar de inhoud

Winetasting

Winetasting

Wil je eens lekker eten gaan eten, maar daarbij ook een winetasting  toevoegen? Dan bieden wij beide opties aan. 2 vliegen in 1 klap!

Wij bieden een winetasting aan in Antwerpen, Mechelen, Boom, Brussel of Gent of gewoon bij je thuis!

2 experts slaan de handen in elkaar! Pieter Uytterlinde verzorgt het eten en Pieter Francken zorgt voor de bijpassende wijnen.

Wij werken altijd in samenspraak met de klant welke gerechten of welke wijnen zeker in het gamma moeten zitten. Daarna gaat de chef in overleg met de sommelier om de best passende wijnen bij de gerechten te selecteren of andersom waarbij de gekozen wijnen de smaken van de gerechten het best tot zijn uiting laten komen!

Onze sommelier doet zijn deskundige, interessante uitleg over de wijnen met leuke weetjes. Ondertussen brengt de chef bijpassend eten. Daarna laten we jullie in stilte proeven en genieten!

Naast dat wij naar jullie thuis, op een locatie of een event komen, kunnen wij ook voor groepen zelf een locatie aanbieden in Antwerpen, Mechelen, Brussel, Boom of Gent. Zo hoeven jullie zich of niet te verplaatsen of net wel in het leuke centrum van Antwerpen! 

Interesse in deze formule? Neem dan contact op.

 
 
 
 

Soort evenementen

Wat is er leuker dan een mijlpaal of evenement te vieren met eten en drinken? Of het dus een trouw, vrijgezellen, communie feest of trouwfeest is. Wij komen graag naar u toe om u een fijne winetasting met bijbehorend gastronomische gerechtjes te laten proeven! 

Zo moet je je geen zorgen meer maken om lekker eten op je feest, maar weet je ook zeker dat mensen nog wekenlang gaan praten over de lekkere wijnen die ze wel niet geproefd hebben.

Wij ontzorgen jullie met alles van borden, bestek en sharing plates, alsook glazen.

Reken voor een winetasting op een glaasje cava of champagne, een 6 à 8 verschillende uiteenlopende wijntjes en een portootje om af te sluiten. Telkens vergezeld van smaakvolle kleine gerechtjes!

Qua prijs zitten wij tussen 100 euro (excl. BTW) op eigen locatie voor grotere groepen en 115 euro (excl. BTW) voor kleinere groepen. Indien wij een locatie moeten huren te Antwerpen, Brussel, Boom, Mechelen of Gent komt hier de huurkost nog bij!

Wil je meer informatie? Contacteer ons dan!

 

 
 
 
 
 

Meer informatie