Ga naar de inhoud

Winetasting

Winetasting

Wil je eens lekker eten gaan eten, maar daarbij ook een winetasting  toevoegen? Dan bieden wij beide opties aan. 2 vliegen in 1 klap!

Wij bieden een winetasting aan in Antwerpen, Mechelen, Boom, Brussel of Gent of gewoon bij je thuis!

2 experts slaan de handen in elkaar! Pieter Uytterlinde verzorgt het eten en Baroloco – onder leiding van Pieter Jan Bekkers zorgt voor de bijpassende wijnen.

Wij werken altijd in samenspraak met de klant welke gerechten of welke wijnen zeker in het gamma moeten zitten. Daarna gaat de chef in overleg met de sommelier om de best passende wijnen bij de gerechten te selecteren of andersom waarbij de gekozen wijnen de smaken van de gerechten het best tot zijn uiting laten komen!

Onze sommelier doet zijn deskundige, interessante uitleg over de wijnen met leuke weetjes. Ondertussen brengt de chef bijpassend eten. Daarna laten we jullie in stilte proeven en genieten!

Naast dat wij naar jullie thuis, op een locatie of een event komen, kunnen wij ook voor groepen zelf een locatie aanbieden in Antwerpen, Mechelen, Brussel, Boom of Gent. Zo hoeven jullie zich of niet te verplaatsen of net wel in het leuke centrum van Antwerpen! 

Interesse in deze formule? Neem dan contact op.

 
 
 
 

Baroloco

Baroloco is een jong wijnbedrijf in Antwerpen met een passie voor authentieke Italiaanse wijnen. Onder leiding van Pieter-Jan biedt Baroloco sinds 2021 een zorgvuldig geselecteerde collectie wijnen online aan.

 In 2022 werd onze winkel in de Boomgaardstraat geopend, waar je kunt genieten van onze heerlijke wijnen. Of je nu een beginner bent of een ervaren kenner, onze wijnen zijn er voor iedereen die van goede smaken houdt

Meer informatie