Ga naar de inhoud

Wijnproeverij

Wijnproeverij

Op zoek naar een wijnproeverij om ‘s werelds beste wijntjes te proeven in combinatie met lekker eten? Dan sla je hier 2 vliegen in 1 klap. Een samenwerking met een chef (Pieter Uytterlinde) en een sommelier (Pieter Francken) zorgt ervoor dat je een leuke ervaring zal beleven in groep! 

Wij kunnen de wijnproeverij samen met het gastronomische eten op verschillende locaties aanbieden: wij hebben locaties in Antwerpen, Boom, Mechelen, Brussel en Gent. Een wijnproeverij aan huis kan natuurlijk ook altijd!

Onze werkwijze is dat wij vragen aan de klant welke gerechten of ingrediënten zij graag willen zien verwerkt worden. Indien geen inspiratie kunnen wij ook maandmenu’s doorsturen! 

Eens gekozen bespreken wij welke wijnen het beste passen bij de gerechten en vice versa. 

Daarna komen jullie aan in onze locatie te Antwerpen, Brussel, Mechelen, Boom of Gent of komen wij onze wijnproeverij doen bij jullie thuis en is het tijd om te ontspannen! 

Wij dienen op en bedienen jullie met lekkere wijntjes, vergezeld van de deskundige uitleg van de sommelier. 

Interesse in onze formule? Neem dan contact op.

 
 
 
 

Soort events

Heb je iets te vieren? Dan gaat dit meestal gepaard met wijntjes en lekker eten! Een trouw, vrijgezellen, communie of viering van – ik weet niet nog wat – en je gaat op zoek naar iets lekkers.  

Bij een wijnproeverij hoef je én niet voor het eten te zorgen én niet voor drank.

Ook borden, bestek, sharing plaatse  glazen etc. Daar zorgen wij voor! 

Wij zitten voor een wijnproeverij + food op  een 100 euro excl btw bij een grote groep indien wij een wijnproeverij aan huis kunnen doen en 115 euro excl btw indien dit over kleinere groepen gaat. 

Indien wij een locatie moeten huren in Gent, Brussel, Antwerpen, Boom of Mechelen vragen wij daarboven op nog de huurkost.

Wat krijg je hiervoor terug? Een glaasje cava of champagne, een 6 à 8 wijntjes en een porto als afsluiter. Daarbij uiteraard vergezeld van gerechtjes om duimen en vingers van af te likken!

Wil je meer informatie? Contacteer ons dan!

 

 
 
 
 
 

Meer informatie