Ga naar de inhoud

Wijndegustatie

Wijndegustatie

Altijd al geïnteresseerd geweest in een wijndegustatie en heb je een groep waarmee je dit zou kunnen doen? Wil je naast de wijndegustatie daar ook een lekker gastronomisch foodarrangement aan toevoegen? Dan ben je aan het juiste adres!

Naar adres toe zijn wij flexibel: dit kan een wijndegustatie bij je thuis, op je event of op een eigen locatie zijn of in Gent, Antwerpen, Brussel, Mechelen of Boom.

1 gepassioneerde foodie en een wijnsommelier en slaan de handen in elkaar! Pieter Uytterlinde zorgt voor lekker eten en Pieter Francken laat je de beste wijntjes proeven met deskundige uitleg er gratis bij!

 Wij werken als volgt:  steeds in samenspraak met de klant bepalen wij welke gerechtjes of ingrediënten jullie tijdens de wijndegustatie graag zouden eten. Geen inspiratie? Dan sturen wij enkele maandmenu’s door!

Het kan ook op de andere manier: dan geven jullie aan welke soort wijnen jullie lekker vinden en creëren wij er gepaste gerechten bij! 

Eens jullie op locatie, bij jullie thuis of in Antwerpen, Mechelen, Boom, Gent of Brussel zijn aangekomen start de leuke avond! We starten met een champagne, gaan door met een 6 à 8 wijntjes en eindigen met een portootje! 

Daarbij geniet je van verfijnde gerechtjes!

Interesse in deze formule? Neem dan contact op.

 
 
 
 

Welke events?

Soort evenementen maakt niet uit. Zolang er maar drank en eten aan te pas komt! Heb je dus iets te vieren en zoek je een leuke activiteit zoals een wijndegustatie? Dan kunnen we je zeker helpen! 

Je hebt zo een leuke activiteit en moet je al niet bezig houden met drank en eten. En je weet dat je gasten een super avond tegemoet gaan!  

Borden, bestek, glazen etc. kunnen wij meenemen tegen een kleine meerprijs zodat dat ook afgevinkt kan worden! 

Hoeveel bedraagt de winetasting nu juist? Dit hangt wat af van groepsgrootte en of de degustatie bij jullie thuis of op locatie gegeven wordt (Antwerpen, Brussel, Mechelen, Gent of Boom).

Reken minimum tussen 100 excl btw en 115 excl btw voor een wijndegustatie bij jullie thuis. Indien op locatie komt de huurprijs hier nog bij!  

Wil je meer informatie? Contacteer ons dan!

 

 
 
 
 
 

Meer informatie