Meteen naar de inhoud

Walking dinner Zeeland

Walking dinner
Zeeland

Walking dinner Zeeland

Ben je op vakantie of gewoon woonachtig in Zeeland? Woon je ergens in Vlissingen, Goes, Middelburg of Terneuzen? Wil je een feestje bouwen en ben je daarvoor op zoek naar een walking dinner in Zeeland? Dan kunnen wij je zeker helpen.

Zoek je een walking dinner voor een babyborrel, bedrijfsfeest, zomerfeest, huwelijk, lentefeest, verjaardagsfeest, recepties, jubileumfeest, kerstfeest of nieuwjaarsfeest? Vraag eens wat meer informatie!

Wij zijn een Belgische eenmanszaak die zich gespecialiseerd heeft in chef aan huis, buffetten, walking dinner en kookworkshops. Aangezien wij dicht bij de Nederlandse grens zitten kunnen wij dus ook opereren in Nederland en zo ook in Zeeland! 

Heb je dus zin in een feestje en wil je vooral dat mensen vrij rondlopen? Dan hebben wij een leuk voorstel!

Wij bieden allerlei verschillende fancy hapjes aan die wij aan jullie bedienen. Lekker blijven staan dus en genieten van onze creaties. Kan het nog beter?

Mensen worden niet zittend geserveerd en hoeven ook niet altijd naar een buffet tafel te lopen! 

 
 
 
 
 
  
catering traiteur event walking dinner buffet recepties
traiteur catering event walking dinner buffet recepties

Andere concepten

Naast walking dinners hebben wij nog een aantal concepten in petto! Gelijkaardige insteken als buffetten, chef aan huis of op het bedrijf. Daarnaast ook 2 meer interactieve concepten: kookworkshops en wine tastings.

Een gamma aan dienstverlening dus die we graag met jullie delen!

Hopelijk tot binnenkort op een event !