Ga naar de inhoud

Een vrijgezellen organiseren? Een kook workshop is een leuke activiteit!

Vrijgezellen kook workshop

Een vrijgezellen organiseren? Een kook workshop een leuke activiteit

Hoera! Een vriend of vriendin van je gaat trouwen? En jij bent de gelukkige om de vrijgezellen dag of weekend te organiseren? Heb je misschien al eens aan een kook workshop gedacht? Dit kan in Mechelen, Antwerpen, Brussel, Gent,… 

 Aangezien een vrijgezellen vaak gepaard gaat met redelijk wat drinken en eten kan je 2 vliegen in 1 klap slaan. Je hebt een leuke activiteit en je hebt meteen eten en drinken voor de avond of dag!

Jullie bepalen zelf wat jullie willen maken. Misschien is de bachelor of bachelorette wel fan van een bepaald gerecht? Dan kunnen we dit samen maken!

Voor ons zijn volgende punten het belangrijkste:

– leren 

– amusement

– lekker tafelen

Na de kookworkshop krijg je de recepturen er gratis bij!

Reken Voor de duurtijd ongeveer 4 a 5 uur van aperitiefje tot einde! 

Wil je weten hoe een kookworkshop er aan toe gaat bij Bien Cuit? Lees het in het blogartikel hoe wordt een kookworkshop gegeven?

 
  
kookcursus Antwerpen
kookworkshop Antwerpen

Vrijgezellen op maat

Naast dat jullie op locatie komen, kan het ook dat wij gewoon naar jullie huisje komen en daar alles ter plekke doen. Zo hoef je ook niet meer te zien hoe je terug in jullie bestemming moeten geraken.

Leer je vrienden nog beter kennen en werk samen waarna je daarna als het ware op restaurant gaat en de lekkere gerechtjes kan opeten! 

Interesse om van jullie vrijgezellen een dag of weekend te maken dat nog lang zal nazinderen?

Twijfel dan niet en Contacteer ons.

 

 

Meer informatie