Meteen naar de inhoud

Traiteur/catering aan huis

Traiteur/catering aan huis

Traiteur/catering aan huis

Traiteur/catering aan huis laten komen is altijd een festijn! Mensen kijken uit naar andermans kookkunsten en verwennerij. En bovendien laat het u vrij ook te genieten van het samenzijn met uw vrienden.  

U maakt ook tijd vrij om in andere zaken te steken zoals extra versiering, het zoeken naar geschikt materiaal, DJ en locatie. Uw feest zal nog een betere waardering krijgen met het eten van Bien Cuit.

Hoe gaan wij nu juist te werk?

– Na contactopname met ons, proberen wij samen te zitten met u om een zicht te krijgen op uw budgetwens en smaakwens.

– Een voorstel wordt opgemaakt en doorgestuurd waarna u hopelijk akkoord met ons gaat. 

–   Na goedkeuring en als het evenement plaatsvindt doen wij alles van logistiek en nemen wij ook keuken-en serveermateriaal mee indien nodig.  

– Eenmaal volledig geïnstalleerd beginnen wij met de volledige bereiding van alle gevraagde gerechten. 

– Na de service zorgen wij dat alles terug spin en span is, nemen we afscheid en laten we jullie in alle rust verder feesten.  

Interesse in deze werking? Neem dan contact op.

 
 
 
 
catering aan huis
Uit eten in/met groep

Soort events

Het soort evenementen maakt ons weinig uit: is het nu een babyborrel, receptie, verjaardagsfeest of huwelijk? Zolang jullie lekker en vers eten willen, staan wij voor jullie klaar!   

Onze voorkeur gaat dus uit naar iets kleinere groepen die houden van dagverse producten en lekkere alledaagse, maar ook creatieve bereidingen die tot in de puntjes zijn afgewerkt.

Wijzelf als zaakvoerders van Bien Cuit zijn altijd ter plaatse en verzorgen het evenement van A tot Z. Enkel extra personeel wordt meegenomen voor degustatie en het meehelpen in de keuken.  

 

 
 
 

Meer informatie