De chefkoks van Bien Cuit

chef inhuren Thomas

Thomas Van Bouwel

“De ontdekking van een nieuw gerecht draagt meer bij tot het menselijk geluk dan de ontdekking van een nieuwe ster.”

Thomas is van kleins af aan bezig met voeding. Als fervent sporter probeert hij bewust gezonde voeding te kiezen. Daarnaast geniet Thomas op tijd en stond van een heerlijk avondje uit waar spijs en drank niet kunnen ontbreken. 

In zijn jonge jaren nodigde Thomas zijn vrienden en kennissen vaak uit bij hem thuis en oefende nieuwe kookcreaties en recepturen op hen uit.

Na zijn recreatieve experimenteer periode, startte Thomas zijn professionele kookcarrière bij een foodtruckbedrijf. Daar kreeg hij de smaak te pakken om meer en meer met voeding en gastronomie bezig te zijn.

Momenteel werkt hij een opleiding als professioneel kok af aan de kokschool te Antwerpen en verzorgt hij de sportvoeding van de eerste klasseploeg Royal Antwerp Football club (R.A.F.C).

Thomas kan niet wachten om  zijn creaties en passie over te brengen aan de mensen die net als hij genieten van culinaire hoogstandjes. 

 

Pieter Uytterlinde

“There is no love sincerer than the love of food.”

Pieter is bourgondisch geboren en zal bourgondisch sterven. Met een wel zeer gezonde eetlust dreef hij zijn moeder bijna tot wanhoop. 

In plaats van mensen allerlei lekkers voor hem te laten koken – om het dan zelf op te eten – had Pieter een pienter idee. Hij ging zelf kokkerellen om zeker te zijn dat hijzelf en anderen altijd goed eten voorgeschoteld kregen.  

Na zijn universiteitsjaren stampte Pieter dan ook een zeer succesvol foodtruckbedrijf uit de grond welke succesvol verkocht werd.

Om zich nog meer te verdiepen in kooktechnieken en andere kookcombinaties te leren kennen begon Pieter een koksopleiding te Antwerpen. Hier begon ook hij de passie te ontwikkelen voor gastronomie. 

Als leraar geniet hij daarnaast van het koken aan te leren, kookworkshops te geven en mensen te laten proeven en te laten genieten.

Een topteam en samenwerking was geboren! 2 chefs die aan huis het beste van zichzelf willen geven, mensen tijdens kooklessen hun ervaring willen overgeven en mensen de perfecte diner/lunch aan te bieden in Antwerpen!

 
 
diner aan huis