Meteen naar de inhoud

teambuilding kookworkshop Antwerpen

teambuilding kookworkshop Antwerpen

teambuilding kookworkshop Antwerpen

Een teambuilding in de vorm van een Italiaanse kookworkshop te Antwerpen als bedrijfsuitje? Onder collega’s samen leren koken zodanig de middaglunches des te gezelliger worden? Dan ben je aan het ideale adres om door ons jullie teambuilding te laten organiseren. 

De collega’s bepalen zelf wat ze willen bereiden! Geen vast opgelegd kader dus waaruit je moet kiezen maar democratisch gekozen! Wij proberen volgende doelstellingen altijd te bereiken

  • Leerinzicht
  • lekker kokkerellen
  • Teamsfeer

Het bundeltje recepturen krijg je altijd mee om samen met het team nog eens door te nemen!

Voor de duur moet je ongeveer op 3 uurtjes rekenen (afhankelijk van hoe uitgebreid natuurlijk). Beginnen doen we met kort de bedoeling te schetsen van de workshop. Het principe is dat de chef het altijd voordoet, waarna de deelnemers het kunnen imiteren.  

Eens alles bereid is, gaan we aan tafel en proeven we van elkaars creaties. 

Wil je weten hoe een kookworkshop er aan toe gaat bij Bien Cuit? Lees het in het blogartikel hoe wordt een kookworkshop gegeven?

 
 
kookcursus Antwerpen
kookworkshop Antwerpen

Teambuilding op maat

Waarom met een bedrijfsuitje niet zelf je eten maken in de plaats van op restaurant te gaan? Door gezellig samen te werken en samen te koken bereik je meer dan enkel te bestellen en het gewoon op te eten.

Mensen leren elkaar daardoor op een andere manier kennen. Ons doel is rond de 15 personen per workshop te blijven.  Dit om persoonlijke begeleiding  te geven en ook nog adem-en beweegruimte te hebben. 

Vaste modules worden niet gegeven, maar wij proberen te luisteren naar onze klanten. Wij zijn flexibel in data en kunnen dus luisteren naar jullie behoeften.  Zoek je dus een origineel en teamversterkend bedrijfsuitje? 

Twijfel dan niet en Contacteer ons.

 

 

Meer informatie