Ga naar de inhoud

Restaurant zaal-ruimte teambuilding-groepsactiviteit

Restaurant zaal-ruimte teambuilding-groepsactiviteit

Zoek je een restaurant en een zaal of ruimte voor een teambuilding of groepsactiviteit? in Antwerpen, Gent, Brussel of Mechelen? Wil je in alle rust ergens kunnen dineren of lunchen? Terwijl de bediening enkel en alleen oog heeft voor u. 

Heb je een belangrijke meeting met een groep en wil jezelf een beetje belangrijk voelen? De formule om een zaal reserveren voor u alleen te Antwerpen is dan volledig iets voor jullie.   

We hebben een aantal locaties gecontacteerd – over Antwerpen verdeeld – om deze service te kunnen aanbieden met als bedoeling jullie optimaal te kunnen bedienen.  Prima eten, bijbehorende dranken en een leuke omgeving zijn de kernvoorwaarden van onze dienstverlening. 

Toch ergens op een andere locatie? Wij hebben ook connecties in Brussel, Gent, Leuven, Hasselt,… Antwerpen, Limburg, West of Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant en zelfs in Nederland (Gelderland, Brabant, Zuid-Holland en Zeeland). En wij kunnen steeds op zoek gaan!

Wij passeren graag eens langs om jullie een zicht te geven over hoe alles verloopt op een event.  Zo kunnen wij ook het beste inschatten wat jullie precies van ons verwachten. 

Je kan hier contact opnemen met ons.  Zo maak je je zeker van prachtige start of einde van je dag!

 
 
 
 
 
  
restaurant voor groepen
kokenaanhuis

Voor wie is dit bedoeld?

Groepen die een activiteit willen organiseren en culinair begeleid zouden willen worden, zijn geschikte groepen voor deze dienstverlening. 

Qua groepsgrootte richten we ons naar ongeveer 15 mannen/vrouwen. Zo zijn we zeker dat we jullie perfect kunnen serveren en dat jullie jezelf op een aangename manier kunnen settelen. 

Wij zijn klantgericht in de zin dat we luisteren naar jullie wensen en eisen in verband met het type eten.  Zijn er bepaalde ingrediënten die u juist niet of wel wilt, laat het ons weten! 

Groepen

Heb je een festiviteit op de agenda staan? Wil je nog eens gezellig samenkomen? Laat ons iets weten om door ons verwend te worden!  

Individuen

Ben je op de hoogte gekomen van onze diensten, maar heb je niet meteen een groep om je bij aan te sluiten? 

Maak je geen zorgen, we schrijven je in in onze inschrijvingslijst en contacteren je op het moment dat we een voldoende grote groepsgrootte hebben.

Ben je overtuigd? Laat ons iets weten! Lees waarom privé eten in groep in Antwerpen leuker is dan in groep op restaurant gaan.

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!

 
 
 
 
 
 
 
 

Meer informatie