Ga naar de inhoud

Restaurant groepen Antwerpen

Restaurant groepen privé in Antwerpen?

Zoek je een ruimte of zaaltje om met groepen ergens uit te kunnen eten? in Antwerpen, Gent, Brussel of Mechelen ? Zou je dit liever wat meer privé hebben dan in een luid restaurant waar jullie niet de volledige focus krijgen?

Heb je een groepsactiviteit in Antwerpen gepland? Een team-building, een vrijgezellen? Of wil je gewoon eens gezellig tafelen in een iets andere vorm? Namelijk een locatie waar jij en je groep de enige gasten zijn?

Dan is formule ”restaurant groepen Antwerpen van Bien Cuit’ volledig iets voor jou!

Wij hebben een aantal locaties – verspreid over Antwerpen – waar wij met alle plezier voor jullie koken en jullie verwennen met een leuke sfeer, kwaliteitsvol eten en ongelofelijk lekkere dranken.

Toch ergens op een andere locatie? Wij hebben ook connecties in Brussel, Gent, Leuven, Hasselt,… Antwerpen, Limburg, West of Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant en zelfs in Nederland (Gelderland, Brabant, Zuid-Holland en Zeeland). En wij kunnen steeds op zoek gaan!

We komen langs bij u en overlopen hoe wij te werk gaan. We horen graag wat jullie wensen en voorkeuren zijn met betrekking tot eten en drinken en gaan daarna aan de slag voor jou.

Sluit je dag af of begin je avond met onze fantastische privé-etentjes in Antwerpen! 

Je kan hier contact opnemen met ons. 

 
 
 
 
 
  
prive diner Antwerpen

Groepen en individuen

Wij koken vooral graag voor mensen die uitgebreid en lekker willen dineren.

Qua groepsgrootte is de max. ongeveer 15 personen daar wij willen dat iedereen op tijd geserveerd kan worden en dat er op locatie ook genoeg ruimte is voor iedereen.

Qua stijl en voorkeuren kunnen wij rekening houden met alles wat u aanbelangt! Zijn er bepaalde ingrediënten of keukens waar u absoluut van huivert of juist enorm van geniet? laat het ons weten!

Groepen

Heb je een groepsactiviteit gepland in Antwerpen? Of wil je gewoon eens lekker komen eten op een leuk adresje in groep? Een vriendenactiviteit, een teambuilding, een business event of een vrijgezellen? Laat ons iets weten en wij werken in samenspraak een leuk thema uit!

Individuen

Heb je te horen gekregen van ons concept, maar zie je niet meteen met welke groep je dit kan doen?

Geen erg, wij houden een database bij van individu(en). Van zodra er genoeg mensen zich ingeschreven hebben proberen wij een datum en een menu voor te stellen waar iedereen zich in kan vinden.

Heb je er zin in? Twijfel niet en schrijf je in! Neem als je wilt een vriend of vriendin mee en leer leuke nieuwe mensen kennen.

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!

 
 
 
 
 
 
 
 

Meer informatie