Meteen naar de inhoud

Kookworkshop aan huis of op locatie

Kookworkshop aan huis of op locatie

Kookworkshop aan huis of op locatie

Ben je op zoek naar een kookworkshop aan huis of op locatie om kookworkshops te laten doorgaan? Wij van Bien Cuit kunnen je helpen. Wij hebben contacteren met verschillende locaties die geschikt zijn om een kookworkshop te laten doorgaan. Verder kunnen wij onze diensten natuurlijk ook aanbieden en mee met u uw kookworkshop vormgeven. 

Wij proberen samen met u op basis van onze kennis en uw wens een kookworkshop vorm te geven die volgende doelstellingen heeft:

  • Plezier
  • Culinaire hoogstandjes
  • Kennis opdoen

Op het einde van de workshop geven we me al te graag de recepten op papier met u mee.

Een kookworkshop duurt ongeveer 3 uurtjes. Er wordt eerst een introductie gegeven zodanig alles duidelijk is. Daarna doet de chef een aantal zaken voor en dan is het aan jullie!  

Op het einde wordt alles wat gemaakt is natuurlijk lekker opgegeten met een glaasje wijn erbij!

Wil je weten hoe een kookworkshop er aan toe gaat bij Bien Cuit? Lees het in het blogartikel hoe wordt een kookworkshop gegeven?

 
  
restaurant voor groepen antwerpen
catering aan huis antwerpen

Zowel voor groepen als individuen

Op onze locaties kookworkshops te Antwerpen richten wij ons zowel naar individuen als naar groepen. 

Indien een groep zich aanmeldt is het heel eenvoudig. Wij trachten een thema te distilleren op basis van uw interesses en wensen. Wij hebben geen vast aanbod, noch vaste tijdstippen. Wij kunnen ons dus schikken naar uw beschikbaarheden.

Heb je dus altijd al eens willen maken waar je vriend en vijand mee kan verassen? Wil je steeds gemaakte kookfoutjes leren oplossen? 

Leg dan een kookworkshop vast!

Individuen 

Individuen worden aangemoedigd ons te contacteren. Wij leggen een wachtlijst aan tot we een mooie groep bij elkaar gekregen hebben. Daarna communiceren wij over tijdstip en thema op basis van wat jullie als groep nu willen!  u

Contacteer ons voor meer informatie!

 

 

Meer informatie