Meteen naar de inhoud

Locatie groep diner/lunch Antwerpen

Locatie groep diner/lunch Antwerpen

Zoek je een locatie om een groep een diner of lunch in Antwerpen aan te bieden? Of in Antwerpen, Gent, Brussel of Mechelen? Zou je dit liever wat meer privé in besloten sfeer doen dan een overvol restaurant waar je niet dezelfde service krijgt?  

Ben je verantwoordelijk voor een teambuilding in Antwerpen? Heb je nog eens zin om met een vriendengroep buiten te komen in Antwerpen? En wil je dit eens op een andere manier dan telkens naar hetzelfde restaurant? Dan ben je op onze locatie meer dan welkom en worden jullie als enige gasten serieus in de watten gelegd!

Gespreid over Antwerpen hebben wij contacten met verschillende locaties waar wij met volle zin de keuken en zaal van openen om jullie met spijs en dranken te verwennen!  

Toch ergens op een andere locatie? Wij hebben ook connecties in Brussel, Gent, Leuven, Hasselt,… Antwerpen, Limburg, West of Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant en zelfs in Nederland (Gelderland, Brabant, Zuid-Holland en Zeeland). En wij kunnen steeds op zoek gaan!

We houden van een persoonlijk contact en een goede afstemming. Daarom komen we langs bij u en proberen we zo goed mogelijk te overlopen hoe we kunnen samenwerken. 

Begin of eindig je groepsactiviteit of teambuilding dus in optimale omstandigheden door met ons in zee te gaan!  

Je kan hier contact opnemen met ons. 

 
 
 
 
 
  
Thuiskok

Groepen en individuen

Het publiek waar wij het liefste voor koken, zijn mensen die zeer ruim en met alle toeters en bellen willen dineren.  

We proberen de groep niet te groot te maken (rond de 15 personen) zodat we iedereen op tijd kunnen reserveren en de verhouding ruimte en groep perfect in overeenstemming is.  

Qua type eten en smaken houden wij volledig rekening met wat u wenst!  Vermeldt ons zeker en vast of er bepaalde ingrediënten of keukens absoluut uit den boze zijn of juist de hemel in geprezen worden. 

Groepen

Een groepsactiviteit of teambuilding in een privé-sfeer is dus ideaal voor dit concept.  In privé-sfeer of om klantenrelaties te bevorderen, het kan allemaal!

Individuen

Is ons concept door mond-op-mond reclame tot bij jou gekomen, maar weet je niet goed met wie je dit zou doen? 

Totaal geen probleem.  Wij houden steeds een lijst bij met mensen die zich ingeschreven hebben via ons contactformulier. Op het moment dat wij een mooie groep hebben prikken wij samen met jullie een datum en een lekker menuutje. 

Zegt jou dat wel wat? Heb geen angst  en schrijf ons aan! Een vriend of vriendin meenemen, mag altijd!  

Lees waarom privé eten in groep in Antwerpen leuker is dan in groep op restaurant gaan.

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!

 
 
 
 
 
 
 
 

Meer informatie