Ga naar de inhoud

Kookworkshop Zuid Holland

Kookworkshop Zuid Holland

Kookworkshop Zuid Holland

Een citytrip in Rotterdam, Den Haag, Leiden of Dordrecht? Maar ook wel zin in een leuke activiteit? Combineer beiden toch met een kookworkshop in Zuid Holland!

Eerst de stad in en daarna als het avondmaal nadert een ontspannende activiteit. Samen met je collega’s of vrienden koken met een leuk muziekje, een lekker glas wijn of cava en daarna een paar uurtjes goed tafelen. Beter kan toch niet?!

Bij Bien Cuit laten we ook steeds de keuze en inspiratiebeving aan de klant! Heb je dus een zeer leuk idee of heb je wel een idee in welke richting je de kookworkshop richting wil geven? Dan zijn wij één en al oor. Geef je ons carte blanche? Even goed! Wij maken een voorstel dat jij al dan niet goedkeurt!

Wat vinden wij het meest belangrijk? Een leuke gezellige avond waar je op het einde van de avond iets bijgeleerd hebt en waar je – uiteraard – op het einde tevreden van tafel gaat.  

Lees hoe een kookworkshop er aan toe gaat bij Bien Cuit.

 
 

Focus op groepen

Wij focussen ons op groepen en delen ook op in groepen. Individuen tot een groep versmelten is moeilijk. Voornamelijk het zoeken naar 1 geschikte datum is uit het verleden niet gemakkelijk gebleken. Vandaar hebben wij beslist ons te richten op groepen.

Indien jullie met een groep komen, delen wij jullie in groepjes op en krijgen jullie een receptje naar voorkeur. Jullie krijgen wat uitleg en daarna is het aan jullie… koken maar!

Eens iedereen min of meer klaar is gaat iedereen aan tafel, wordt de fles wijn open gedaan en is het tijd om te klinken.

De groepjes werken hun gerechten af, serveren het en stellen het voor. Schol! 

 Contacteer ons dan

 
 

Meer informatie