Meteen naar de inhoud

Kookworkshops Vlaams Brabant

Kookworkshops Vlaams-Brabant

Kookworkshops Vlaams-Brabant

Een kookworkshop In Vlaams-Brabant? Wil je eens iets anders doen met je team dan enkel op restaurant zitten en de voetjes onder tafel te schuiven maar actief bezig zijn? Van Pakweg Leuven, Halle, Vilvoorde, Brussel of Waver? Al ben je van Vlaams, Waals of Nederlands Brabant, wij komen naar je toe voor een leuke kookworkshop. Dit kan Oosters, Frans, Spaans, Italiaans, Thaïs tot zelfs Indisch zijn. Wij denken leuke gerechten uit die uitdagend, leuk en lekker zijn! 

De groep die deelneemt geeft ons input en op basis van deze informatie beginnen wij iets uit te werken!

De focus blijft op enerzijds iets bijleren, maar ook op het gezellig maken en op lekkere spijs en drank! 

Hoelang reken je best op een kookworkshop? Gemiddeld is dit een 4 a 5 uur. Eerst drinken we een aperitiefje en wachten we tot iedereen er is, daarna gaan we over tot de introductie van de gerechten.

Er worden groepen gevormd die elk 1 recept krijgen (zeker bij grote groepen). Elke groep doet de mise en Place en daarna gaat iedereen aan tafel.

Elke groep krijgt dan de kans zijn gerecht af te werken, te serveren en voor te stellen. Smakelijk! 

Lees hoe een kookworkshop er aan toe gaat bij Bien Cuit.

 
 

Focus groepen

Wij richten ons voornamelijk op groepen omdat het samen brengen van individuen jammer genoeg zeer moeilijk is!

De ideale groepsgrootte is 15 a 25 personen. Dit is ook afhankelijk van de stad en locatie waar je wilt zitten. In een kleine keuken is het uiteraard niet echt leuk om opgepropt te zitten en over elkaars voeten te struikelen.

Waar verschillen wij voornamelijk in met concullega’s? Wij zijn zeer flexibel en houden alles open en mogelijk voor zover onze kennis strekt!   

Ben je dus nieuwsgierig naar een recept, techniek of smaak? Inspireer ons en word geïnspireerd!

Meer informatie