Ga naar de inhoud

Kookworkshops Brussel

Kookworkshops in Brussel

Kookworkshops in Brussel

Ga je op stap in Brussel en zoek je een leuke activiteit om in groep te doen? Heb je iets te vieren? Kom dan eens een kookworkshop in Brussel doen! De kookstudio is niet in het hartje van Brussel maar een klein half uurtje ervandaan.  

Naast enkele standaardformules kunnen wij ook op maat werken. Heb je dus interesse in een specifieke techniek of een bepaalde wereldkeuken, geef ons dan een seintje en we werken iets uit! 

Wij willen vooral dat jullie zich amuseren, een beetje bijleren en dat jullie een lekkere maaltijd (met enkele drankjes) samen kunnen verorberen!

Bij interesse krijgen jullie de receptjes er uiteraard bij!

Hoelang duurt zo een kookworkshop nu? Reken ongeveer op een duur van 3 à 4 uur. Dit omvat een briefing met aperitief, samen koken en dan lekker eten! Wijntjes, cava en water zijn inbegrepen in de prijs!

Lees hoe een kookworkshop er aan toe gaat bij Bien Cuit.

 
 

Groepen en individuen

Wij richten ons voornamelijk op kookworkshops in Brussel in groep. 

Ben je toch een individu of een klein groepje dat interesse heeft, laat ons dan iets weten en we kijken wat we kunnen doen!  

Qua groepsgrootte zitten wij in Brussel op een max. van 15 personen. Voornamelijk om ervoor te zorgen dat het leuk blijft en iedereen voldoende werk heeft!

Wij kunnen dus zoals gezegd met een programmatie komen, maar wij luisteren ook graag naar uw wensen!  

 Contacteer ons zeker bij interesse!

 
 

Meer informatie