Meteen naar de inhoud

Kookworkshops Antwerpen

Kookworkshops in Antwerpen

Kookworkshops in Antwerpen

Ben je op zoek naar een workshop koken? In Turnhout, Boom, Herentals, Mechelen? Met onze kookworkshops kun je vanalles leren! Heb je altijd al willen weten hoe je de perfecte sushi rolt ? Welke stappen je moet zetten om tot die perfecte chicken tikka masala te komen ? Of ligt je hart eerder bij de Franse  keuken en wil je een aantal lekkere basissauzen leren maken om je steak mee te pimpen?Het kan allemaal! Op basis van je wensen en voorkeuren zien wij naar de mogelijkheden (gelet op onze kennis en de locatie) en vormen wij een workshop waar de nadruk ligt op :

  • leren
  • gezelligheid
  • lekker eten

De recepturen achteraf krijg je er gratis bij!

Een kookles duurt ongeveer 3 uurtjes. We leggen eerst de bedoeling van de les uit, daarna doet de chef het voor (in kleine stapjes) en daarna volgen de groepjes het voorbeeld. 

Na de bereiding komen we allemaal samen en genieten we van het gerecht met een lekker wijntje of biertje en kaarten we de belangrijkste punten nog eens aan.

Lees hoe een kookworkshop er aan toe gaat bij Bien Cuit.

 
 

Enkel groepen en individuen

Onze kookworkshops staan open voor enkel groepen.

wij mikken op een groepsgrootte van max. 25 personen – gelet op de werkbaarheid van een workshop en ook de ruimte van de faciliteiten.

Wij voorzien geen standaard modules in onze kooklessen (hoewel wij jullie wel op ideetjes kunnen brengen), maar luisteren naar jullie wensen. Welke kooktechniek zou je willen verfijnen? Wat heb je eens gezien op restaurant dat je zelf graag zou willen kunnen? Welke keuken interesseert jullie dermate dat jullie graag eens een introductie in deze keuken zou willen?

Groepen

Heb je een teambuilding? Een vrijgezellen? Of wil je gewoon met een groep vrienden eens iets leuks en wat anders doen? Contacteer ons dan, bepaal een thema en wij werken het voor jullie verder uit!

Ben je dus alleen of heb je nog een collega of vriend die ook wel wil meedoen? Contacteer ons dan

 
 

Meer informatie