Ga naar de inhoud

Kookworkshop Zeeland

Kookworkshop Zeeland

Kookworkshop Zeeland

Ook in Zeeland gaan wij op zoek naar een leuke locatie en kan je bij ons een kookworkshop volgen. Geïnspireerd door de zee is het wel een leuk thema in Zeeland om met verse producten uit de Zeeuwse zee te werken.

Andere thema’s zijn uiteraard ook zeer welkom! Dit is dus zeer typerend, wij werken niet met standaard formules, maar werken voorstellen uit die vanuit jullie feedback komen! 

Ons basis uitgangspunt is natuurlijk dat het gezellig is, dat jullie er iets uit leren en dat jullie lekker gegeten en gedronken hebben! Ben je niet meer helemaal mee? Geen erg, thuis kan je nog eens oefenen wanneer je de recepturen ontvangen hebt!

De timing van een kookworkshop ligt ongeveer op een vijftal uur. Afhankelijk van hoelang er getafeld wordt uiteraard!

Concreet krijgen jullie een cava als welkom, wordt er een briefing gegeven en daarna gaan jullie in groep aan de slag! 

De werkwijze is dat eerst alle mise en Place gedaan wordt waarna iedereen aan tafel gaat!

Groepje per groepje komen jullie dan terug in de keuken en werken jullie een mooi bordje af die jullie fier naar jullie collega’s of vrienden brengen.

Lees hoe een kookworkshop er aan toe gaat bij Bien Cuit.

 
 

Op wat richten wij ons?

Wij richten ons voornamelijk naar groep, of het nu vrijgezellen, teambuilding, bedrijfsuitjes zijn,…

Dit voornamelijk omdat mensen elkaar kennen en omdat er gemakkelijk één datum geprikt kan worden zonder dat er bij iedereen moet gekeken worden wat werkt.

Ideale groepsgroottes zijn 15 personen tot maximum 25 personen om het gezellig te houden. Grote groepen hebben het nadeel dat niet iedereen gezellig kan blijven werken en er veel minder plaats is uiteraard.

Hopelijk tot snel! 

 

Meer informatie