Ga naar de inhoud

Kookworkshops Limburg

Kookworkshops Limburg

Kookworkshops Limburg

Heb je een leuke trip georganiseerd in Limburg en denk je dat het wel leuk zou zijn een kookworkshop te organiseren? Dan kunnen wij je daar bij helpen! In Hasselt, Genk, Beringen, of Sint Truiden…?

Wij zoeken een locatie voor jou en je groep in een leuke setting en mooie keuken. Samen zoeken we naar een leuk thema en mailen we menuvoorstellen naar elkaar door.

Eens de dag is aangebroken, doen we onze schorten aan en krijgen de verschillende groepjes een receptuur van een gerecht. En nu koken maar! 

Wij proberen een mix aan te bieden van nieuwe zaken te weten te komen, een leuke tijd te hebben en lekker te tafelen!

Achteraf krijg je de receptjes doorgestuurd en kan je thuis ook nog eens oefenen.

Qua timing mag je toch rekenen op een 4 a 5 uur. Er wordt eerst een aperitiefje gedronken. De chef doet terwijl een uitleg. Daarna worden de handen uit de mouwen gestoken en wordt er gekokkereld. 

Eens de mise en Place gebeurd is, gaat iedereen aan tafel en werkt elk groepje zijn gerecht af! 

Lees hoe een kookworkshop er aan toe gaat bij Bien Cuit.

 
 

Groepen

Wij werken enkel met groepen. Een groepsgrootte kan gaan tot 25 personen.

Dit is ook een beetje afhankelijk in welke stad je een kookworkshop wilt houden. Niet alle locaties zijn immers geschikt voor een grote groep. We willen dat iedereen actief kan meedoen.

Er worden geen vooraf bepaalde kookworkshops opgelijst. U kan zelf kiezen welk thema u graag zou willen. En dit in overleg.

Is er iets van bereiding dat u graag eens zou willen proberen? Heb je wel eens iets gegeten op restaurant dat je graag zou willen maken? Welke keuken lust je graag. Allemaal zaken die bepalen in welke vorm we de kookworkshop organiseren.

Meer informatie