Meteen naar de inhoud

Hoe ziet een kookworkshop in Antwerpen bij Bien Cuit eruit?

kookworkshop Antwerpen

Thema

Als je een teamactiviteit met je bedrijf plant, is een kookworkshop bij Biencuit in Antwerpen ideaal. We nodigen je graag uit op één van onze locaties.

Wij kunnen voor jullie een thema uitkiezen of jullie kiezen zelf op basis van de interesse van collega’s of vrienden.

We komen langs bij jullie en bespreken de mogelijkheden. Wil je de nadruk vooral leggen op snijden en bereiden, op smaak of eens werken met een product dat je totaal niet kent? Wil je een wat onbekende keuken leren kennen? Het kan allemaal!

Op de dag zelf leggen wij al het materiaal klaar zodanig we vlot kunnen starten. In de kooklessen werken we in groepjes, maar we proberen voldoende variëteit aan de dag te brengen zodat iedereen eens verschillende taken kan doen.

Tijdens de kookcursus legt de chef eerst uit wat we gaan doen en wordt er een korte briefing gegeven. Per stap doet de chef het voor en daarna is het aan de groepjes zelf. De chef is ter plekke aanwezig om wat tips en tricks bij te brengen.

Uiteindelijk wordt alles mooi geserveerd en gaan we samen aan tafel. We keuvelen over het gerecht en over andere belangrijke en minder belangrijke dingen in het leven.

Afscheid nemen we met een goed gevulde maag, een lekker glaasje wijn en de recepturen op papier zodanig je het thuis ook nog eens kan maken voor man-of vrouwlief en de kinderen!

Individueel of in groep

Heb je een groepsactiviteit en ben je op zoek naar iets leuks om ermee te doen? Waarom dan geen workshop koken bij ons?!

Ben je een individu of maar met enkele, maar zou je toch eens 1 of meerdere kooklessen volgen? Geen enkel probleem! We schrijven je/jullie in op de wachtlijst en zodra er genoeg geïnteresseerden zijn beginnen we data en de programmatie vast te leggen op basis van de wensen van iedereen.