Ga naar de inhoud

Kooklessen Antwerpen

Kooklessen in Antwerpen

Kooklessen in Antwerpen

Geïnteresseerd in een kookles in Antwerpen, Turnhout, Boom of Herentals,…?

Hoe bak je nu de perfecte steak? En wat zijn de geheimen van de perfecte Aziatische wok?  Wil je lekkere vegetarische gerechten leren maken?

Alles kan! Wij kijken naar uw wensen om dan te zien wat wij voor u kunnen aanbieden. Wij proberen daarna een workshop tot stand te brengen die focust op:  leren

  • amusement
  • genot van het eten
  • leercurve

De recepten krijg je na de workshop mee naar huis!  

Een workshop neemt ongeveer 3 uurtjes in beslag. Na de inleiding en de opzet van de kookles, doet de chef altijd eerst voor wat er moet gebeuren waarna de groepjes het dan zelf proberen. 

Na dat alle gerechten bereid zijn, zetten we ons gezellig in de lounge en genieten we van onze eigen creaties met een lekker drankje erbij!  

Wil je weten hoe een kookworkshop er aan toe gaat bij Bien Cuit? Lees het in het blogartikel hoe wordt een kookworkshop gegeven?

 
 
kooklessen antwerpen
kookworkshop Antwerpen

Individuen en groepen

Onze kooklessen zijn geschikt voor individuen en groepen.  

Onze groepen zijn maximum 15 personen groot om het gezellig te houden  en om nog bewegingsruimte over te hebben in de keuken. 

Zoals hierboven vermeldt voorzien wij geen vaste modules, alsook geen vooraf vastgelegde data. Wij proberen elke keer – op basis van uw wensen – ons te her uit te vinden.  Heb je dus bepaalde technieken die je al eens in een keuken gezien hebt die je wilt oefenen? Of ben je fan van een bepaalde wereldkeuken? Heb je een gerecht op TV of op restaurant gezien dat je zelf ook wel zou willen kunnen maken? 

Het kan allemaal de basis zijn van een geweldige kookles! 

Individuen 

Individuen kunnen zich inschrijven, maar zullen op een wachtlijst komen tot we voldoende mensen hebben die interesse tonen in een kookworkshop van Bien Cuit. Daarna contacteren wij iedereen om een datum en thema vast te leggen.

Groepen

Een vrijgezellen? Een teambuiliding? Een uitstapje met vrienden?  Contacteer ons dan, bepaal een insteek en wij boxen een leuke workshop ineen! 

 

 

Meer informatie