Ga naar de inhoud

Kookcursus Antwerpen

Kookcursus Antwerpen

Kookcursus Antwerpen

Geïnteresseerd in een kookcursus in Antwerpen? Of in Turnhout, Boom, Herentals,…?

Wil je lekker streetfood kunnen maken? Of heb je je zinnen meer gezet op een initiatie Thais of Japans koken? Wil je het wat dichterbij zoeken, dan kan even goed een Italiaanse kookworkshop zijn.  Na overleg met de klant stellen we een thema voor waarin u zich kan vinden. 3 doelen hebben wij voor ogen:

  • Plezier
  • Lekker eten
  • Kennis ophalen

De gemaakte gerechten geven we stap per stap op papier mee.   

Een workshop duurt ongeveer 3 uurtjes. We starten steeds met een kleine introductie, waarna de chef enkele zaken voordoet. Nadat jullie gezien hebben hoe het moet, is het aan jullie om het zelf te doen.  

Nadat alles bereid is, ruimen we de keuken netjes op en gaan we aan tafel om alles likkebaardend op te eten.  

Wil je weten hoe een kookworkshop er aan toe gaat bij Bien Cuit? Lees het in het blogartikel hoe wordt een kookworkshop gegeven?

 
 
kookworkshop Antwerpen
Thuiskok

Zowel individuen als groepen

Een kookcursus bij Bien Cuit te Antwerpen  zijn zowel bedoeld voor individuen als voor groepen. 

We streven naar een groep van om en bij de 15 personen . Zo kunnen we optimaal werken en kunnen we jullie ook het best bijstaan in het gereedmaken van de gerechten.  

Standaardmodules worden niet voorzien, wij zijn van de veronderstelling dat jullie en wij meer genot hebben van een thematiek op maat. Wij gaan ook met u in overleg om een geschikte datum te vinden.

Heb je altijd al eens een bepaalde saus, gerecht of keuken willen leren? Zijn er zaken die keer op keer mislukken? Laat het ons weten en wij leren u wat bij!  nd! 

Individuen 

Wij laten individuen niet in de koude staan. Heb je niet echt een groep waar je meteen aan denkt, maar zou je graag eens meedoen? Laat ons iets weten via ons contactformulier en we zetten jullie op de wachtlijst. Eens we een redelijk grote groep hebben van om en bij de 15 personen dan worden jullie gecontacteerd en bepalen we tijdstip en thematiek.  

Contacteer ons dus voor meer informatie!

 

 

Meer informatie