Kok op locatie
Kok op locatie
Waarom Een kok op een locatie bestellen als je het allemaal zelf kan doen? Vaak komen mensen van een kale reis terug als ze eenmaal een feest georganiseerd hebben.
Een aantal factoren waar al zeker rekening mee gehouden moet worden is muziek, eten en drank, uitnodigingen, materiaal: na vele mailtjes, geregeld, telefoontjes en soms jammer genoeg vergissingen is het feest daar eindelijk! Vaak zit je dan al op je tandvlees en moet je nog allemaal zien dat tijdig klaar geraakt en bovendien de gasten tevreden houden. Is het dan niet gemakkelijker zaken uit te besteden?
Wij van Bien Cuit kunnen u ontlasten van het eet-kook-en drankgedeelte zodat u toch nog aangenaam kan terugkijken op het georganiseerde evenement.
Wat zijn de stappen die wij zoal toepassen?
– Wij komen persoonlijk tot bij u toe en proberen budget en wensen in kaart te brengen.
– Op basis van het gesprek werken wij een bestek voor u uit.
– De nodige inkopen en het verschaffen van materiaal wordt door ons gedaan.
– Het eten wordt lekker bereid en geserveerd met de juiste dranken.
– Alles wordt keurig schoongemaakt en opgeruimd zodanig u zelfs niet door had dat wij net in de keuken stonden.
Interesse in deze werking? Neem dan contact op.
Naar welke evenementen komen wij?
Een vrijgezellenfeest te organiseren? Een nakend trouwfeest of afscheidsfeest? Geen enkel soort evenement gaan wij uit de weg!
Wil je voornamelijk kwaliteitsvolle voeding aanbieden? Mag het dat tikkeltje meer zijn?
Dan zijn wij je ideale partner! Wij proberen enkel met dagverse producten te werken zodanig je dit aan wat er op het bord komt.
Wij als zaakvoerders zijn altijd aanwezig en zijn verantwoordelijk voor het doorgeven van de gerechten. Bediening en assistentie kan door eventueel door anderen gebeuren.