Ga naar de inhoud

Kok-chef aan huis West-Vlaanderen

chef-kok aan huis West-Vlaanderen

chef-kok aan huis West-Vlaanderen

Waarom zou je ons chef-kok inhuren In West-Vlaanderen als je het zelf kan? In Oostende, Kortrijk, Ieper, Roeselare of Brugge?  Een event organiseren doe je niet uit de losse pols. Er gaat een hele operatie aan vooraf.  

Verschillende factoren spelen een rol. Je locatie moet bereikbaar zijn en goed bevonden worden door je gasten. Mensen moeten lekker eten en drinken krijgen. Je moet mensen op de hoogte kunnen stellen dat je een feest organiseert. Voorts moet er goede muziek zijn en hopen dat er zoveel mogelijk materiaal aanwezig is. 

Dit alles naast je dagelijkse werkzaamheden organiseren, vergt veel van je. Uitbesteden is de oplossing en hier kunnen wij ons steentje aan bijdragen. Zo kan u zelf ook genieten van uw festijn. 

Hoe gaan wij dan te werk? 

– Wij komen langs en bepalen op basis van uw informatie wensen en budget. 

– Op basis daarvan werken wij een voorstel uit. 

–  Voor het evenement plaatsvindt, doen wij alles wat nodig is voor logistiek en de bereiding van de gerechten.

– Op de dag zelf komen wij stipt ter plaatse en doen wij de meeste bereidingen ter plaatse.

– Na de service bergen wij alles op en laten wij alles keurig achter.  

Interesse in deze werking? Neem dan contact op.

 
 
 
 
catering antwerpen
Kookworkshop teambuilding

Type feesten

Een pensioenfeest, eindejaarsfeest, receptie, welkomst-of afscheidsfeest? Zolang er maar reden is om lekkere voeding op tafel te brengen.   

Wij richten ons vooral op feesten die kwaliteitsvolle voeding aan hun gasten willen serveren. Voor ons primeert kwaliteit boven kwantiteit. 

Wij proberen zoveel mogelijk met dagverse producten te werken en zo weinig mogelijk met diepvrieswaren. Onze klanten moeten volledig achter hetgeen wat wij serveren staan!

Daarom zijn wij bijvoorbeeld altijd zelf ter plaatse en proberen wij enkel voor bediening met extra personeel te werken. 

  

 
 

Meer informatie