Ga naar de inhoud

chef kok aan huis Vlaams Brabant

chef-kok aan huis Vlaams-Brabant

chef-kok aan huis Vlaams-Brabant

Geef je een feestje en overweeg je diensten van een chefkok aan huis in Vlaams-Brabant? Bijvoorbeeld in Leuven, Vilvoorde, Aalst, Vilvoorde of Waver? Gelijk heb je! Een feestje organiseren, zien dat er lekker eten op tafel komt en dan nog eens bezig zijn met de gasten is niet gemakkelijk! Vooraleer men een feest geeft is men al vaak bezig met vanalles en nog wat: locatie, drank, eten, muziek, uitnodigingen,… Als men dan ook nog eens op de dag zelf bezig moet zijn vragen mensen zich vaak af waarom ze dat nu juist weer gedaan hebben! Qua eten kunnen wij gelukkig al bontzorgen! Door het eetgedeelte uit uw handen te nemen en/of drank heeft u toch al minder zorgen en vooral op de dag zelf! Zo kan u ook wat genieten in plaats van continu bezig te zijn ! 

Hoe werken wij  wij:

– Wij kijken naar het budget en smaakvoordeuren van klant.    

– Voorstel eten en/of drank (vaak werken wij met maandmenu’s)

–  Wij halen voeding en/of drank in huis. Eventueel voorzien wij ook servies en bestek.  

– Wij komen op tijd zodat u het vertrouwen in ons heeft dat alles op tijd en lekker af geraakt!  

– Na het eten laten wij jullie verder genieten en ruimen wij alles op , alsook wassen wij af! 

Interesse in deze werking? Neem dan contact op.

 
 
 
 
catering event
catering aan huis

Aard evenementen

Wij doen allerlei feesten zoals een vrijgezellen, een barbecue, een feestje voor kinderen, maar even goed een babyborrel of alles waar nog voor gefeest kan worden! ? Zolang jullie maar kunnen genieten van onze culinaire creaties!!  

De meeste voorbereidingen doen wij bij jullie thuis zodat alles lekker vers is. Eventueel doen wij al enkele voorbereidingen ter plaatse! 

Wij focussen ons niet op kwantiteit en zoveel mogelijk mensen te serveren, maar op kwaliteit en ons te richte op knusse en kleinere events.  Ik ben altijd persoonlijk aanwezig en wij geven de verantwoordelijkheid dus niet aan losse werknemers of studenten!   Vers koken ter plekke in plaats van diepvries eten of alles al gereed maken dagen ervoor en dan opwarmen. Dat doen wij dus niet! 

Daarom dat wij dan ook koken voor iets kleinere groepen.  

 
 
 

Meer informatie