Ga naar de inhoud

Kok-chef aan huis Limburg

chef-kok aan huis Limburg

chef-kok aan huis Limburg

Waarom onze diensten als chef-kok In Limburg inhuren? In Hasselt, Genk, Beringen, of Sint Truiden…? Woont u bijvoorbeeld in Hasselt of Genk? Veel mensen denken dat het eenvoudig is om een feestje te geven.  Naast al het geregel is het ook niet gemakkelijk een degelijke menu voor te schotelen aan uw gasten.

De checklist om af te werken is redelijk lang: een lekkere maaltijd met liefst deugddoende dranken, een goed streepje muziek, mensen op de hoogte stellen, een goede plek om het feest door te laten gaan, gepast meubilair etc.  Eens het feest van start gaat, ben je al half uitgeput en dan is er nog veel werk op het feest zelf. 

Laat ons een stuk van de organisatie uit uw handen nemen door ons verantwoordelijk te maken voor alles rond drank en eten. Zo geeft u uzelf wat ruimte om mee te participeren aan het feest.  

Hoe gaan wij te werk:

– Inschatting voorkeuren en verwachtingen en budgetopmaak.

– Voorstel van formule (drank/eten) die wordt uitgevoerd als u er akkoord mee gaat. 

–  Inkopen en volledige bereiding (eten en drank) worden door ons voorzien: servies en kookmateriaal kunnen ook door ons meegenomen worden.  

– Wij proberen altijd goed vantevoren gekomen zodanig zowel u als wij op een aangename manier kunnen werken.

– Na het feestmaal laten wij in alle rust genieten met uw gasten en ruimen wij alles mooi op.

Interesse in deze werking? Neem dan contact op.

 
 
 
 
chefkok aan huis
Uit eten in/met groep

Soort evenementen

Een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, bruiloft, zakendiner, teambuilding of ander soort evenement in het vooruitzicht waar u catering voor zoekt?  

Buiten enkele nodige voorbereiding in ons kookatelier, maken wij alles ter plaatse en vers klaar.  

Voor ons primeert kwaliteit en niet kwantiteit. Wij hebben niet de bedoeling voor honderden mensen eten te voorzien, maar richten ons op uw feestgevoel in plaats van louter winstbejag. 

Wij werken nooit met personeel die ons werk komt doen. Wij zijn er altijd persoonlijk bij. Enkel voor drank uit te schenking of in de bediening is het mogelijk dat er mensen worden ingezet.  

Culinaire specialiteiten op jullie bord brengen en jullie gastronomisch laten genieten is onze prioriteit! 

 
 
 

Meer informatie