Kok aan huis
Kok aan huis
Waarom nu een kok aan huis nemen? Er huist een hele organisatie in het voorbereiden en uitvoeren van een feest.
Je moet niet enkel een locatie hebben, maar ook mensen op de hoogte stellen, een DJ boeken. En misschien wel het belangrijkste: mensen van lekker eten voorzien! Dit kan je haast niet allemaal zelf doen. Je moet kiezen wat je zelf doet en wat je liever zou willen uitbesteden als je zelf een beetje van het feest wil genieten. Wat eten betreft komen wij als thuiskoks op de proppen!
Onze werkwijze is de volgende:
– Budgetbepaling, in kaart brengen van voorkeuren, vereisten en materiaal.
– Opstellen van formule (drank/eten) die wordt gerealiseerd na goedkeuring van u.
– Logistiek wordt door ons gedaan: boodschappen, niet aanwezige kook -en serviesgerei worden meegenomen.
– Wij komen ruim op tijd en bedienen u.
– Na de servies ruimen wij netjes op en laten wij u in alle rust verder feesten.
Interesse in deze formule? Neem dan contact op.
Type catering events
Een receptie gepland, een verjaardagsfeest, een teambuilding of personeelsfeest? Zolang wij groepen culinair kunnen plezieren, is het voor ons een uitdaging!
Het idee is om thuis of op locatie te koken . Wij maken enkel voorbereidingen in onze kookstudio en komen daarna goed voorbereid naar jullie toe om onze gastronomische creaties op uw bord te leggen.
Wij zijn niet gericht op grote schaal en om zo weinig mogelijk kosten en zoveel mogelijk winst te maken. Wij komen persoonlijk en zijn geen bedrijf dat keukenpersoneel op jullie afstuurt om in de keuken te staan.
Kwaliteit en creativiteit is voor ons belangrijk, omdat wij hier zelf het meeste genot uit halen. Alles diepvries of kant en klaar kopen om het dan op te warmen in een bain marie bij jullie thuis? Daar doen wij niet aan mee!
Daarom dat wij dan ook koken voor iets kleinere groepen.