Ga naar de inhoud

Home cooking

Home cooking

Waarom doen mensen aan home cooking? Indien je een feestje wilt organiseren dat deftig is, ben je toch even bezig met alle voorbereiding. Mensen hebben vaak dat er nog wel voor over.

Maar als ze dan tijdens het feest zelf ook nog eens vanalles moeten doen, dan is de fun voor hen er ook wel af.

Mensen beginnen dit dus meer en meer als een verplichting te voelen en hebben geen plezier meer aan een samenkomst onder vrienden of familie.

Home cooking is hier de oplossing voor. Alles van eten en keuken wordt uitbesteed. Na het feest heeft u lekker gegeten én is uw keuken terug proper. Buiten nog enkele vuile glazen heeft u dus zo goed als geen werk meer.

En indien je dit onder vrienden nog eens kan delen, heb je zelfs goedkoper gegeten en gedronken dan op restaurant!

Heb je kinderen? Dan is home cooking nog een groter voordeel! Kindjes kunnen vrij spelen zonder te moeten blijven zitten!

Hoe werkt het:

– wij peilen naar budget, voorkeuren en noden.

– daarna stellen wij een menu voor en/of sturen wij een maandmenu! 

– op de dag zelf nemen wij alles mee van voeding,… Wij gebruiken uw keuken en maken alles dagvers!

– Wij zetten de borden in en als we nog tijd over hebben schenken wij ook een glaasje in!

– Tenslotte ruimen wij alles op en laten wij de keuken netjes achter.  

Interesse in deze formule als chef aan huis? Neem dan contact op.

 
 
 
 

Soorten events

Heb je een samenkomst met collega’s, communiefeest, huwelijk of een receptie. Wij doen altijd ons best!

Wij proberen altijd mooie bordjes te creëren die mensen blij maakt omwille van uitzicht en smaak!

Wij doen aan home of office cooking! De meeste bereidingen worden dus bij uw thuis of op kantoor gedaan!

Bij ons dus geen grootschalige productie van eten en grootkeuken. Wij zijn er als chef altijd ook persoonlijk bij en besteden niet uit aan studenten en dergelijke.

 Wij kiezen dus bewust voor kwaliteit omdat dat in ons oog belangrijk is voor de klant, maar omdat wij hier ook het meeste voldoening uit halen. Eten vooraf maken en dan transporteren om het dan in bain maries nog eens op te warmen en dan droog te serveren: daar doen wij niet aan mee! 

Dit heeft ook als gevolg dat wij vooral koken voor iets kleinere gezelschappen

 

 
 
 
 
 

Meer informatie