Ga naar de inhoud

Groepen privé eten Antwerpen

Groepen privé eten

Zoek je voor groepen een ruimte om privé te eten in Antwerpen? O in Antwerpen, Gent, Brussel of Mechelen, Brugge of Hasselt? Heb je iets belangrijks te bespreken of wil je gewoon in alle rust en gemak je eigen stekje hebben en een bediening die volledig op u gericht is.  

Tafel je graag en wil je als special guests ontvangen worden waar jullie de enige gasten zijn? Dan is de optie groepen privé eten Antwerpen volledig iets voor jullie. 

Samen met een aantal locaties – verdeeld over Antwerpen – bieden wij deze formule aan met de bedoeling de groep waarmee je komt in de watten te leggen. Lekker eten, aangepaste dranken bij het menu en een sfeervolle locatie zijn de belangrijkste ingrediënten. 

Om alles in goede banen te leiden, komen wij graag eens langs om alles met u te overlopen en te bespreken. Zo hebben wij het beste beeld om te zien hoe wij onze dienstverlening het beste op u kunnen afstemmen.  l

Start of sluit je dag met je groep dus af door op onze diensten te rekenen. 

Je kan hier contact opnemen met ons. 

 
 
 
 
 
  
restaurant voor groepen
kokenaanhuis

Individuen en groepen

Mensen die van uitgebreid en lekker eten houden: daar houden wij van! We proberen ons te richten naar een groepsgrootte van om en bij de 15 personen. Zo kunnen we iedereen perfect bedienen en is er ook voldoende zitruimte op de locatie. 

Wij houden rekening met uw voorkeuren en keukenwensen. Ingrediënten of gerechten waar u niet van houdt, die laten wij achterwege. Andersom proberen wij zoveel mogelijk te werken met keukens en/of gerechten waar u tuk op bent.  

Groepen

Een groepsactiviteit of teambuilding in het vooruitzicht?  Of heb je een groep vrienden al lang niet meer gezien? Een ideaal moment om bij ons langs te komen !  

Individuen

Heb je al van sommige mensen wat goeds van ons gehoord, maar ben je zelf niet echt geïntegreerd in een groep die dit zien zitten? 

Dan is er toch nog een oplossing: schrijf je in in onze database en op het moment dat wij genoeg mensen op de lijst hebben staan, contacteren we jou om een tijdstip en thema te bedenken.  

Ben je overtuigd? Laat ons iets weten! Lees waarom privé eten in groep in Antwerpen leuker is dan in groep op restaurant gaan.

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!

 
 
 
 
 
 
 
 

Meer informatie