Ga naar de inhoud

Eten in groep in Antwerpen op een privé-locatie, waarom?

prive diner lunch antwerpen

Eten in groep in Antwerpen

 

Wat is er leuker dan in het weekend met een groep vrienden een festiviteit vieren? Een vrijgezellen, een groep vrienden die je al lang niet meer gezien hebt, een teambuilding of gewoon een familiefeest?

Doordat je het verplaatst van je eigen thuis naar de stad vergroot je het aantal aangename activiteiten zienderogen en bovendien moet je niet altijd naar dezelfde brasserie van het dorp waar je al tien keer bent gegaan dit jaar.

Maar waarom na een activiteit eens geen beroep doen op de diensten van Bien Cuit? Het heeft zo zijn voordelen!

Als je met een grote groep bent, is het al niet vanzelfsprekend iets te vinden waar je gezellig en zonder al teveel extern lawaai  rustig kan tafelen. Goed op tijd boeken is de boodschap! En wat als je klaar bent met eten, maar je hebt eigenlijk nog geen zin om door te gaan? Het kan goed zijn dat de volgende groep al klaar staat om jullie plaatsen in te nemen.

Uit gaan eten in groep in een restaurant in Antwerpen kan dan ook tegen-of meevallen. Aangezien je niet alleen bent, hebben andere gasten ook aandacht nodig. Logistiek gezien is het niet altijd evident om voor een grote groep te koken en kan het dus ook wel eens zijn dat alles heel lang op zich laat wachten. En wat gedacht van het geluid van andere grote groepen of schreeuwende baby’s?! Of de allergieën en voeding intoleranties waar het restaurant geen rekening mee houdt?

De oplossing: de diensten van Bien Cuit!

Bezorg je niet al teveel kopzorgen en reserveer een locatie bij Bien Cuit. Wij kunnen vantevoren tot bij jullie komen en even alles overlopen. Wat uur willen jullie op onze locatie verwelkomd worden? Wat willen jullie absoluut niet eten en wat juist wel? Wat van drank moet er absoluut in huis zijn? Wat mogen sommige mensen niet eten? … We houden er allemaal rekening mee!

 

Geen pottenkijkers en geen storende geluiden van andere mensen buiten onze lekkere pruttelende kookpotten! Enkel focus op jullie en jullie groep zodanig jullie je op en top kunnen amuseren.

Twijfel dus niet en neem contact met ons op voor die volgende teambuilding activiteit of familiefeest.