Ga naar de inhoud

Chef kok aan huis Zuid Holland

chef kok aan huis Zuid Holland

chef aan huis Zuid Holland

Bent u op zoek naar een chef kok aan huis in Zuid Holland? Rond Rotterdam, Den Haag, Leiden of Dordrecht? Dan kunnen wij u helpen! Overweeg je het toch nog zelf te doen? Dat kan zeker! Maar weet dat je minder van het feest zelf zal kunnen genieten! Je zult tussen de keuken en de gastentafel moeten lopen. Zeker als je een beetje wilt uitpakken met een menu. Het kost natuurlijk een centje, maar je zal wel zelf veel meer genieten van het feest dan wanneer je alles zelf moet doen!

Bovendien heb je al wel wat te organiseren, gaande van uitnodiging gasten, de woonst of locatie proper maken, muziek, tafel,… 

Wij leiden jullie op basis van een maandmenu de juiste weg in. Ook in de vorige 2 maandmenu’s kunnen jullie snuisteren! Zit daar nog niets tussen dan kan je ons altijd inspiratie geven!

We doen wat voorbereidingen thuis en werken alles mooi af bij jullie thuis! Daarna zorgen we dat je niets meer in de keuken moet doen – zelf het afwasmachine zetten we op!

Interesse in deze werking? Neem dan contact op.

 
 
 
 
catering event
catering aan huis

Welke events?

Het type event maakt ons niet uit. Dit kan gaan van een bruiloft tot een doop of een teambuilding. Wij komen graag naar u toe! 

Kwaliteit primeert voor ons boven kwantiteit. 

Onze dienstverlening richt zich voornamelijk naar de kleinere groepen tot een 100 personen.

Dit heeft ook als voordeel dat de chef er altijd persoonlijk bij is en dat het niet wordt uitbesteed.

Verse producten zijn voor ons heilig en wij proberen diepvriesproducten dus te minimaliseren! 

Woon je dus ergens te Zeeland en zoek je catering? Laat zeker iets van je horen!   

 
 

Meer informatie