Ga naar de inhoud

Kok-chef aan huis Antwerpen

chef-kok aan huis Antwerpen

chef-kok aan huis Antwerpen

Waarom gebruik maken van de diensten van een chef-kok In Antwerpen? In Turnhout, Boom, Herentals,…? Veel mensen onderschatten het werk wanneer ze een feest geven. Bovendien geraakt – na talloze feestjes – de inspiratie voor een feestmenu snel zoek. 

Een feest gaat gepaard met de zoektocht naar een locatie, het voorzien van drank, eten, muziek, invitaties, meubilair etc. Vaak is men vooraf heel de tijd bezig met voorbereiden en als het feest dan plaatsvindt, wil men niet nog vanalles moeten doen.

Wij kunnen een stuk van de organisatie van het feest uit uw handen nemen door alles rond eten en drinken uit uw handen te nemen. Zo krijgt u terug wat ademruimte om ook te kunnen genieten in plaats van zich enkel in te spannen. 

Hoe gaan wij te werk als chefkok aan huis in Antwerpen:

– Bekijken verwachtingen en wensen in functie. van budget.  

– Opstellen voorstel (drank/eten) die wordt uitgevoerd als u er tevreden mee bent. 

–  Boodschappen (eten en drank) worden door ons voorzien: ook servies en kookmateriaal kunnen wij op ons nemen.   

– Wij rekenen een ruimte tijdsmarge zodanig wij en u in alle rust kunnen genieten van het feest.

– Na het eten laten wij u met rust en beginnen alles op te ruimen en af te wassen.  

Interesse in deze werking als chef kok aan huis in Antwerpen? Neem dan contact op.

 
 
 
 
catering event
catering aan huis

Aard evenementen

Een vrijgezellenfeest, barbecue, kinderfeest, babyborrel of ander soort event gepland waar u catering voor nodig heeft? Het maakt niet veel uit, als wij jullie maar van culinaire creaties kunnen laten genieten!  

Wij komen op de plaats waar het feest plaatsvindt koken. Mogelijk doen wij enkele voorbereidingen in ons keukenatelier.  Maar het grootste deel vindt plaats bij u op locatie. 

Wij hebben niet de bedoeling kwantiteit te leveren voor honderden mensen, maar richten ons op kwaliteit en knusse events met kleinere groepen.  Wij werken dan ook niet met werknemers of studenten die het werk komen doen. Wij zijn er altijd persoonlijk bij. Enkel in de bediening is het mogelijk dat wij iemand meenemen.

Lekker kunnen koken en smaken kunnen voorschotelen die jullie begeesteren is ons doel!  Weinig of geen diepvries en zeker niet louter opwarmen en opdienen in bain maries zoals veel cateraars doen. Daarom dat wij dan ook koken voor iets kleinere groepen. 

Ben je dus van Antwerpen of pakweg Mechelen? Laat ons iets weten! 

 

 
 

Meer informatie