Ga naar de inhoud

Chef aan huis

Chef aan huis

Chef aan huis

Waarom een chef aan huis? Een feest of evenement organiseren doe je niet plotsklaps.

Er komt een hele organisatie bij kijken. Een locatie, uitnodigingen versturen, muziek, … en niet te vergeten een lekkere maaltijd of menu voor de gasten. Om zelf van het feest te genieten, is uitbesteding bijna de enige optie. En laat dat op eetniveau nu juist onze specialiteit zijn! 

Onze werkwijze als chef aan huis is als volgt:

– wij komen langs om het budget te bepalen, uw voorkeuren en vereisten te weten te komen.

– wij stellen op basis van uw aangegeven budget en wensen een formule op (drank & eten) die door u wordt goedgekeurd.

– op de dag zelf nemen wij alles mee van voeding, servies,… Wij gebruiken wat eigen kookgerei, maar gebruiken ook zaken die in uw keuken of op de desbetreffende locatie staan.

– Wij koken voor u op de locatie en bedienen u indien gewenst.

– Tenslotte ruimen wij alles op en nemen wij vriendelijk afscheid!

Interesse in deze formule als chef aan huis? Neem dan contact op.

 
 
 
 

Soort evenementen

Of het nu een teambuilding is, een communie-of lentefeest, trouwfeest, bedrijfs-of personeelsfeest, een receptie, … het is ons eender! Zolang wij maar mensen kunnen blij maken met onze creaties en kookkunsten.

Ons concept is dat wij bij jullie thuis of op locatie koken (eventueel aangevuld met wat extra kookmogelijkheden). Wij doen mogelijk enkele voorbereidingen in ons atelier, maar wij willen (gastronomisch)  koken terug in de huiskamers brengen. 

Wij zijn geen grootcateraar die zich richt op grootvolumes om zoveel mogelijk winst te maken. U heeft geen contact met ons om dan studenten naar uw feest te sturen. Wij komen altijd persoonlijk en komen daarvoor op gesprek om de klantenbinding en  het vertrouwen te versterken.

Wij kiezen voor kwaliteit omdat dat in ons oog belangrijk is voor de klant, maar omdat wij hier ook het meeste voldoening uit halen. Eten vooraf maken en dan transporteren om het dan in bain maries nog eens op te warmen en dan droog te serveren: daar doen wij niet aan mee! Dit heeft ook als gevolg dat wij vooral koken voor iets kleinere gezelschappen

 

 
 
 
 

Meer informatie