Ga naar de inhoud

Catering Zuid Holland

Catering Zuid Holland

Catering Zuid Holland

Heb je een feest, een teambuilding in Zuid Holland en heb je geen zin om zelf voor de catering te zorgen? Ergens wonend in Rotterdam, Den Haag of Leiden? Snuister je rond op het internet en ben je op onze website belandt? Contacteer ons even en word overtuigd door onze dienstverlening.

Enerzijds hebben wij lekker, kwaliteitsvol eten dat wij aanbieden, anderzijds proberen wij ons ook flexibel op te stellen met de focus naar de klant. Heb je borden en bestek nodig? Bediening? Wil je op een bepaalde manier mensen bedienen? Wij denken mee en proberen zoveel mogelijk uit jullie handen te nemen zodanig je maximaal kan genieten van jullie event! 

Van buffetten, gangendiners tot walking dinners… Wij kunnen het allemaal!

Naast flexibiliteit dragen wij versheid, creativiteit en kwaliteitsvol eten hoog in het vaandel! 

Je kan hier contact opnemen met ons. 

 
 
 
 
 
  
catering traiteur event walking dinner buffet recepties
traiteur catering event walking dinner buffet recepties

Andere mogelijkheden

Wil je een iets of wat actiever event en denk je aan een kookworkshop? Dan zijn wij ook een ideale partner. Of heb je nog geen locatie dan proberen wij binnen een regio naar iets op zoek te gaan!

Voor meer info:  kookworkshops, diner/lunch in Antwerpen en chef aan huis

Naar maximum richten wij ons op een max van 25 personen voor een workshop en naar 100 voor een cateringopdracht. Zo kunnen wij onze ervaring het beste inzetten en kunnen wij jullie een onvergetelijk event aanbieden. 

Hopelijk tot snel!