Ga naar de inhoud

Catering traiteur zomer feest

Catering - traiteur zomer feest

Catering - traiteur
zomer feest

Word je wakker in de zomer met een stralend zonnetje? Heb je zin om een spetterend zomer feest te geven met een nog spetterender catering of traiteur aan boord? Dan zijn wij kandidaat! Wij opereren in Vlaanderen: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant of Oost of West-Vlaanderen.

Een pool- of een cocktailparty? Een zomerbarbecue? Alle gelegenheden zijn goed om van tijd tot tijd eens goed uit de bol te gaan. Bien Cuit houdt als cateraar van zwoele zomerfeesten en zou er maar al te graag bij zijn. 

Wij kunnen onze voorstellen perfect aanpassen naar zomerse tinten zodanig uw gasten zich wanen in het Zuiden. Deze frisse toetsen gecombineerd met een lekkere cocktail en uw feest kan niet meer stuk.  

Wij houden van een vraaggerichte benadering in plaats van een aanbodgerichte omdat wij graag nieuwe gerechten maken en omdat wij op basis van uw inbreng creatief en vol inspiratie willen werken. Vandaar geen standaardmenu, maar een luisterend oor die focust op uw wensen.  

Onze kernwaarden zijn dan ook kwaliteit, amusement en klantgerichtheid. Wij willen dat jullie genieten en zich amuseren. Wij nemen dan ook een houding aan die uw gasten ontspannen. Naast amusement is klantgerichtheid belangrijk voor ons in de zin dat – zoals hierboven vermeldt – wij communicatief handelen en u als startpunt zien. En ten slotte kwaliteit omdat wij kwaliteitsvol eten willen aanbieden met dagverse producten.  

Je kan hier contact opnemen met ons. 

 
 
 
 
 
  
traiteur catering zomerfeest
catering traiteur zomerfeest

Mogelijk andere diensten en events

Uiteraard doen wij nog andere zaken dan zomerfeestjes. Elk seizoen staan wij paraat! Heb je dus een ander feest zoals een huwelijk, kerstfeest, communiefeest, babyborrel dan kan u eveneens op ons rekenen! 

Daarnaast bieden wij deze diensten ook nog aan:   kookworkshops, diner/lunch in Antwerpen en chef aan huis

Onze ideale groepsomvang is circa 50 à 60 personen. Zo zullen jullie het meeste genieten en wij zullen de beste kwaliteit en dienstverlening kunnen garanderen.  

Is uw groep toch groter? Aarzel niet om ons toch te contacteren. Neem persoonlijk contact met ons op zodanig we kunnen afstemmen en kijken of we onze dienstverlening toch kunnen aanbieden aan u.  

 

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!