Ga naar de inhoud

Catering traiteur verjaardagsfeest

Catering - traiteur verjaardags feest

Catering - traiteur
verjaardags feest

Een catering of traiteur nodig omdat het je verjaardags feest is? Dan zeggen wij eerst: proficiat! Weer een jaartje ouder en dit moet gevierd worden. Maar wat ben je met een feest zonder catering? Vaak is het wel niet gemakkelijk om in het grote aanbod van traiteurs de juiste te vinden. Maar nu je op ons platform bent beland moet je niet meer twijfelen. Je zal sowieso tevreden zijn met onze dienstverlening ! Wij opereren in Vlaanderen: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant of Oost of West-Vlaanderen.

Als feestvarken heb jij het voor het zeggen! Heb je bepaalde ingrediënten of gerechten waar je altijd naar uitkijkt als het voor je opgediend wordt? Dan maken wij dat gewoon voor je klaar en doen we ons uiterste best om dit nog jaren te herinneren. 

De sterkte van Bien Cuit is dat we ons flexibel opstellen en willen luisteren naar wat jij nu juist wilt! De grootste kracht van ons is dan ook onze klantgerichtheid. Wij werken vraaggestuurd en passen ons aan aan uw behoeften.

Daarnaast is de voeding zelf natuurlijk ook zeer belangrijk. Alles moet kraakvers zijn en wij proberen alles ter plaatse te bereiden. 

En ten slotte vinden wij amusement ook belangrijk. Wij genieten van het koken en het aan de man te brengen en hopen dan ook dat u er ook met volle teugen van geniet!

Je kan hier contact opnemen met ons. 

 
 
 
 
 
   
catering traiteur verjaardagsfeest
verjaardagsfeest catering traiteur

Andere mogelijkheden

Niet alleen verjaardagsfeesten, maar ook op andere events doen wij graag de catering.  Een ander feest gepland? Dan bieden wij onze diensten maar al te graag aan! Of het nu een kerstfeestje, een lentefeest of een babyborrel is. 

Naast event catering, zorgen wij ook nog voor het volgende:   kookworkshops, diner/lunch in Antwerpen en chef aan huis

Wij zijn op ons best als de groep rond maximum 50 à 60 personen is. Zo kunnen wij in de beste omstandigheden werken en genieten jullie ook het meeste van onze dienstverlening.  

Hebben jullie nu toch meer mensen in de groep? Wijs ons dan op het bovenstaande niet af en contacteer ons want het is zeker mogelijk dat we voor elkaar iets kunnen betekenen. 

 

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!