Ga naar de inhoud

Catering traiteur personeelsfeest bedrijfsfeest bedrijfsevenementen

Catering - traiteur personeelsfeest
bedrijfsfeest

Catering - traiteur
personeelsfeest - bedrijfsevenement

Komt het jaarlijkse personeels feest/bedrijfsfeest er aan en wil je er dit jaar weer iets moois van maken? Dan kan je altijd op ons beroep doen! Af en toe moet je de teugels lossen en moet je samen met je collega’s samen komen om de banden aan te scherpen. Wij opereren in Vlaanderen: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant of Oost of West-Vlaanderen.

Een personeelsfeest/bedrijfsevenement geven is hier een ideaal medium voor. En wat zonder een leuk team als ons voor de catering? 

Heb je een bepaald thema in gedachten en wil je daarvoor ook een gepaste traiteur die hier rekening mee houden? Dan kan je bij Bien Cuit terecht.  Wij luisteren naar jullie wensen en proberen jullie thema met onze voeding complementair te maken. 

Het is een voorbeeld van hoe wij met onze klanten aangaan: wij proberen mee te denken en passen onze dienstverlening zo goed mogelijk aan. Bovendien proberen wij duidelijk, open en gestructureerd te communiceren. 

Daarnaast houden wij ook van amusement en genot. En wij proberen dit ook over te brengen op de sfeer en de klanten. Als laatste willen wij voeding brengen waar wij fier op zijn. Daarom werken wij zo goed als alleen met dagproducten en bereiden wij alles op locatie klaar.  

Je kan hier contact opnemen met ons. 

bedrijfsfeest traiteur catering
traiteur catering bedrijfsevenement

Overige dienstverlening

Naast personeelsfeesten en bedrijfsfeesten doen wij ook andere event caterings. Heb je dus een babyborrel, pensioenfeest,, huwelijk of communie? Laat dan gerust iets weten zodat we ook daar ons aanbod kunnen voorstellen.

Verder verzorgen wij volgende activiteiten: :   kookworkshops, diner/lunch in Antwerpen en chef aan huis

Wij proberen ons te richten op groepen van om en bij de 50 à 60 personen. Dit om jullie en ons genot te vrijwaren. Onze dienstverlening is dan namelijk op zijn best. 

Ben tu toch van plan om een groter event te doen? Dan neemt u best zeker persoonlijk contact op zodanig wij kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen. 

 

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!