Ga naar de inhoud

Catering traiteur kerstfeest nieuwjaarsfeest

Catering - traiteur kerstfeest
nieuwjaarsfeest

Catering - traiteur
kerstfeest -
nieuwjaarsfeest

Een kerstfeest of nieuwjaarsfeest en nog op zoek naar een cateraar, traiteur, chef of kok aan huis? Wij als catering bedrijf hebben als doel warmte in deze koude periode te brengen. Een kerstfeest of nieuwjaarsfeest heeft altijd een gezellige sfeer: lichtjes, kerstmarkten, vuurkorven,…. Een genot om daar als traiteur deel van te kunnen maken. Wij opereren in Vlaanderen: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant of Oost of West-Vlaanderen. 

Wij kunnen smaakvolle en winterse gerechten op uw bord toveren waarbij u ten volle geniet. Met als resultaat gezellige momenten en nog meer kans om de familiale en collegiale connecties te versterken. 

Wij hebben geen standaard wintermenu, maar werken graag een voorstel uit in samenwerking met u als klant. Er zijn immers zoveel mogelijkheden en richtingen die u kan of wilt uitgaan dat wij dit niet willen beperken door een vast menu aan te bieden. Door in interactie te gaan en door uw voorkeuren te weten komen gaan we een veel beter voorstel op maat kunnen aanbieden. 

Onze traiteur diensten staan dan ook voor kwaliteit, amusement en klantgerichtheid.  Amusement in de zin dat wij op een vlotte en joviale overkomen en dit ook op uw klanten afstralen. Kwaliteit omdat wij met de beste en meest dagverse producten werken. En ook aangezien wij op de dag zelf alles proberen te bereiden en nog liefst ter plekke.

En ten slotte klantgericht omdat wij proberen steeds zeer duidelijk en snel te communiceren. En niet aanbodgericht te werken, maar vraaggericht. 

Je kan hier contact opnemen met ons. 

 
 
 
 
 
  
traiteur catering kerstfeest nieuwjaarsfeest
nieuwjaarsfeest kerstfeest traiteur catering

Overige evenementen en diensten

Vanzelfsprekend zijn wij niet enkel in december en januari operationeel. Naast het feit dat wij enorm graag kerstfeesten en nieuwjaarsfeesten doen, staan wij ook te popelen om evenementen te organiseren als trouwfeesten, babyborrels, zomerfeesten, communiefeesten, schoolfeesten, bedrijfsfeesten,…  

Naast catering op evenementen, doen wij ook nog volgende zaken: kookworkshops, diner/lunch in Antwerpen en chef aan huis

Qua groepsgrootte streven wij naar een omvang van 50 à 60 personen. Dit om het amusement en genot van iedereen te bevorderen. En voornamelijk natuurlijk om onze uitstekende dienstverlening te garanderen. 

Is uw groep toch groter? Geen probleem. Neem persoonlijk contact met ons op zodanig we kunnen afstemmen en kijken of we onze dienstverlening toch kunnen aanbieden aan u.  

 

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!