Meteen naar de inhoud

Catering traiteur jubileumfeest

Catering - traiteur jubileumfeest

Catering - traiteur
jubileumfeest

Zoek je een chef of kok aan huis om iemand in de bloemetjes te zetten en een jubileumfeest te organiseren? Zoek je een catering of traiteur waar je beroep op wilt doen? Als je als koppel 50 jaar getrouwd bent of er gaat iemand op pensioen, wil je natuurlijk een sprankelend feest geven. Je wilt jezelf of iemand anders namelijk in de bloemetjes zetten.  Wil je zekerheid dat dit allemaal tot een goed einde wordt gebracht? Vertrouw ons dan de catering doen. Wij opereren in Vlaanderen: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant of Oost of West-Vlaanderen.

Heb je als koppel of weet je wat het feestvarken graag eet en drinkt? Laat het ons dan zeker weten. Wij houden er namelijk volledig rekening mee.

Wij staan namelijk garant voor een vraaggericht handelen waarbij onze topprioriteit is om het feestvarken een zo leuk mogelijke avond te geven. Wij houden er dan ook van om creatief te zijn en nieuwe gerechten en/of mogelijkheden te ontdekken.

Naast het vraaggericht handelen, proberen wij ook een amusement gevoel over te brengen naar de klanten en gaan wij voor kwaliteit. Kwaliteit in die hoedanigheid dat wij zo goed als enkel met dagverse producten werken en dat wij alles op de locatie zelf bereiden.

Indien je nog vragen hebt, kan je hier contact opnemen met ons. 

 
 
 
 
 
  
catering traiteur jubileumfeest
jubileumfeest catering traiteur

Event catering en andere dienstverlening

Een jubileumfeest is maar één vorm waarin wij catering doen. Andere vormen van events zijn voor ons even leuk! Is het nu een communiefeest, een babyborrel, een kerstfeest, huwelijk,… 

Buiten event catering doen wij ook nog andere zaken:   kookworkshops, diner/lunch in Antwerpen en chef aan huis

Waar wij naar streven is een groep van ongeveer 50 tot 60 personen. Dit doen we om onze kwaliteit van dienstverlening te maximaliseren. En dit komt natuurlijk ten goede aan u als klant.  

Heeft u toch een groter aantal mensen in uw groep? Geen erg, neem contact met ons op en we kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen.  u

 

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!