Ga naar de inhoud

Catering traiteur huwelijk bruiloft

Catering - traiteur huwelijk
bruiloft

Catering - traiteur
huwelijk - bruiloft

Proficiat met jullie huwelijk! Naast het genieten ervan, moet je natuurlijk ook een aantal zaken regelen. Zoals onder andere de catering voor je bruiloft. Ons inhuren als traiteur is hiervoor ideaal!   Onze diensten als cateraar zijn mogelijk als chef aan huis of op het feest zelf. Voor het gedeelte voeding/drank zullen wij als traiteur alles in goede banen leiden!  Wij opereren in Vlaanderen: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant of Oost of West-Vlaanderen.

U bepaalt zelf welk menu u wilt aanbieden aan de gasten. Wij hebben geen vast menu of formule. U kan dus gaan voor hapjes, streetfood of een volledig menu.  

De reden dat wij niet met een menu werken is omdat wij graag flexibel en klantgericht werken. Wij komen bijvoorbeeld vaak langs bij klanten en bespreken alles in de puntjes zodat we ons kunnen aanpassen aan u als organisator en aan het huwelijksfeest of bruiloft dat jullie zelf in gedachten hebben.  

Wij staan als traiteur bekend om onze klantgerichtheid, amusement en kwaliteit.  Eén van de belangrijkste zaken die wij die wij in onze catering proberen te integreren is dat wij op maat van de klant willen werken. Zo proberen wij telkens ons te heruitvinden en bieden wij een passende offerte. Klinkt dit niet als muziek in de oren? 

Daarnaast werken wij dus met verse voeding en worden onze gerechten op de dag zelf en liefst volledig op de plaats zelf bereid. Zo geniet u van een maximalisatie versheid en geniet u des te meer.  

Je kan hier contact opnemen met ons. 

 
 
 
 
 
  
trouwfeest bruiloft catering traiteur
traiteur catering bruiloft trouwfeest

Andere events en diensten

Natuurlijk is catering en traiteur diensten voor een huwelijk of bruiloft niet het enige wat wij doen. Afhankelijk van welk type event u wilt organiseren, komen wij met iets anders in petto. U kan ons dus even goed reserveren voor babyborrels, zomerfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubileumfeesten en zo veel meer.  

Naast event catering bieden wij ook nog volgende diensten aan:  kookworkshops,  kok aan huis, diner/lunch in Antwerpen.

Onze ideale groepsgrootte is maximum 50 à 60 personen. Waarom juist? Om kwaliteit en klanttevredenheid te bewaken.  

Is de groep die u in gedachten heeft dus groter, contacteer ons dan zeker persoonlijk! Zo kunnen wij zien of wij onze bedrijfsdoelen nog steeds kunnen inwilligen!  

 

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!