Catering - traiteur event walking dinner - buffet - receptie

Catering - traiteur
event walking dinner - buffet - receptie

Heb je een event in het vooruitzicht en moet je nog een catering of traiteurszaak zoeken? Ben je aan het twijfelen in welke vorm je de het eten wilt brengen? Wij helpen mee zoeken welke vorm van catering het beste bij jouw evenement past! 

Er komt heel wat kijken om een event te organiseren. Sommige events lenen zich meer voor een chique diner, andere zijn beter geschikt om een walking dinner voor te organiseren. We bekijken de pro en contra van elke vorm en geven u dan een advies. 

Qua cateringmogelijkheden passen wij ons dus perfect aan uw behoeften aan.  

Naast het meedenken met u over welke vorm en wat voor eten u graag zou hebben, werken wij ook seizoens-en dagvers. Zo weten wij dat wij altijd met de beste producten werken en dat er altijd kwaliteit op bord of plank komt.   

Als laatste kernwaarde proberen wij ook wat schwung en amusement in uw event te brengen zodanig uw gasten zich goed vermaken.  

Je kan hier contact opnemen met ons. 

 
 
 
 
 
  
catering traiteur event walking dinner buffet recepties
traiteur catering event walking dinner buffet recepties

Feesten en dienstverlening

Recepties, buffetten, walking dinners kunnen in principe op elk feest. Of het nu een personeelsfeest, familiefeest, trouwfeest of babyborrel is.  

Daarnaast kunt u voor volgende diensten ook op ons rekenen:  kookworkshops, diner/lunch in Antwerpen en chef aan huis

De ideale groep waar wij voor serveren is rond de 50 à 60 personen. Zo genieten jullie en wij het meest van onze dienstverlening. 

Is jullie groep nu toch groter dan dit aantal? Dan wil dit niet zeggen dat het volledig uitgesloten is. Stuur ons een mail en wij bekijken wat de mogelijkheden zijn!  

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!