Ga naar de inhoud

Catering traiteur communiefeest lentefeest

Catering - traiteur communiefeest
lente feest

Catering - traiteur
communiefeest
lente feest

Zoek je een catering of traiteur voor één van je communicanten die zijn communiefeest of lente feest doet?  Wil je wel eens iets anders dan een koud buffet bij een traditionele traiteur? Dan kan je bij ons terecht voor al je wensen! Wij opereren in Vlaanderen: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant of Oost of West-Vlaanderen.

April en mei zijn traditioneel de communie-en lentefeest maanden. Je kinderen worden en groter en groter en krijgen één van de sacramenten toegediend.  Ideaal dus om daarna een samenzijn te organiseren met vrienden en/of familie.  

Laat ons weten wat je dierbaar kind op zijn communiefeest wilt eten en wij maken er werk van! Het zou immers geen feest in teken van je kind zijn als hij zelf niet kan beslissen wat hij of zij wilt eten op zijn lentefeest. Wij zijn koningen in het luisteren naar wat uw zoon of dochter wilt om zo met een menu te komen waar zijn of haar ogen van beginnen te stralen!

Daarnaast zal onze catering kraakvers zijn omdat wij genieten van het werken met dagverse producten, alsook garanderen wij dat wij joviaal en warm met uw feestvarken zullen omgaan! Wij zijn geen traiteur die koud alles komt afzetten, maar proberen – terwijl wij aan het koken zijn – ook fijn in de omgang te zijn.  

Je kan hier contact opnemen met ons. 

 
 
 
 
 
  
catering traiteur communiefeest lentefeest
traiteur catering communiefeest lentefeest

Andere feesten en diensten

Catering aan een lentefeest-of communiefeest is natuurlijk niet het enige wat wij doen. Heeft u dus een ander familiefeest zoals een babyborrel, huwelijk, jubileum etc. dan staan wij even goed paraat!  

Andere formules zoals kookworkshops, diner/lunch in Antwerpen en chef aan huis bieden wij ook aan.

De meest ideale groep om voor te koken voor ons is circa 50 à 60 personen. Zo kunnen wij jullie het beste bedienen en hebben jullie er ook het meeste genot van!  

Heeft u toch een grotere groep en bent u benieuwd of we toch de dienstverlening op ons kunnen nemen? Twijfel niet en stuur ons een bericht. Zo kunnen we in overleg even afstemmen of het mogelijk !  .  

 

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!