Ga naar de inhoud

Catering – traiteur – babyborrel

Catering - traiteur babyborrel

Catering - traiteur
babyborrel

Een babyborrel in het verschiet en op zoek naar een catering of traiteur voor de viering van je nieuwe kleine spruit? Wij kunnen onze diensten aanbieden om als chef aan huis langs te komen en de catering op ons te nemen. Wij opereren in Vlaanderen: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant of Oost of West-Vlaanderen.

Het menu dat u uw gasten wilt voorschotelen kan alle richtingen uit.  Van hapjes en een aperitief tot een heel buffet of een mooi verzorgd diner. 

Wij werken niet met een standaard menu, maar komen graag langs en bespreken jullie voorkeuren zodanig we ons perfect kunnen aanpassen aan u als klant en jullie feest.

Onze catering staat voor klantgerichtheid, amusement en kwaliteit. Als wij als traiteur geboekt worden proberen wij dus altijd na te gaan wat de klant precies wilt. Wij maken dan de vertaalslag naar onze mogelijkheden en bieden daarna een op maat gemaakt offerte aan. Ideaal toch?

Wij staan er op kwaliteitsvoeding aan te bieden. Vandaar dat op events als babyborrels wij zoveel mogelijk met dagverse producten proberen te werken en zoveel mogelijk alles ter plaatse bereiden zodanig de versheid ervan af kraakt! 

Je kan hier contact opnemen met ons. 

 
 
 
 
 
  
traiteur catering babyborrel
babyborrel traiteur catering

Andere diensten en events

Wij doen natuurlijk niet enkel catering voor babyborrels. U kan ons ook inhuren als traiteur voor andere event catering.  Een kleine greep van mogelijkheden: trouwfeesten, zomerfeesten, jubileumfeesten, verjaardagen, schoolfeesten, bedrijfsevenementen etc. 

Naast event catering hebben wij ook nog andere diensten zoals kok aan huis, diner/lunch in Antwerpen en kookworkshops.

Omdat wij kwaliteitsvol willen werken en de klant tevreden willen houden, zijn wij vooral gericht op groepen tot maximum 50 à 60 personen.

Heeft u groepen die groter zijn, dan kan u ons absoluut contacteren en kunnen we in persoonlijk contact kijken of het voor ons haalbaar is of niet. 

 

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!