Ga naar de inhoud

Buffet Vlaams Brabant

Buffet Vlaams Brabant

Buffet Vlaams Brabant

Heb je het genoegen om een feest te organiseren en is de volgende stap een cateraar te zoeken die een mooi buffet kan presenteren in Leuven, Halle, Brussel, Waver, Vilvoorde of elders in Vlaams Brabant? Leg je oor eens te luisteren en mogelijk kunnen wij u helpen!  

Zoek je een buffet voor een babyborrel, bedrijfsfeest, zomerfeest, huwelijk, lentefeest, verjaardagsfeest, recepties, jubileumfeest, kerstfeest of nieuwjaarsfeest? Vraag eens wat meer informatie!

Een buffet komt het best tot zijn recht bij grotere groepen die blijven staan en moeten netwerken. Men zit niet vastgekluisterd aan een stoel.

Wij komen rond met 3 hapjes, bieden aan een grote tafel een buffet aan met 3 warme gerechten, koude salades en side dishes en sluiten af met een dessertenbuffet!

Ideaal dus om een groep te verlekkeren op eten zodanig ze goed kunnen netwerken!  

Je kan hier contact opnemen met ons. 

 
 
 
 
 
  
catering traiteur event walking dinner buffet recepties
traiteur catering event walking dinner buffet recepties

Soorten catering

Wij doen niet enkel buffetten maar ook andere type catering. Denk aan walking dinners, sharing food, allerlei voorgerechtjes, private indiening  kookworkshops,… Allerlei zaken die leuk zijn om te zien! 

Heb je een groep groter dan 100 personen? Laat ons even iets weten want we richten ons op groepen tot 100 personen. Is het iets meer? Geen probleem, dat lossen we wel op!  r

Hopelijk tot binnenkort!