Ga naar de inhoud

Buffet Limburg

Buffet Limburg

Buffet Limburg

Moet je een event organiseren te Limburg en denk je aan een buffet voor een grote groep? Dan hebben wij een oplossing! In Hasselt, Genk, Beringen, of Sint Truiden…? 

Zoek je een buffet voor een babyborrel, bedrijfsfeest, zomerfeest, huwelijk, lentefeest, verjaardagsfeest, recepties, jubileumfeest, kerstfeest of nieuwjaarsfeest? Vraag eens wat meer informatie!

Het soort event een hoeveel mensen uitgenodigd zijn bepaalt de vorm van catering die u zoekt.  

Onze buffetten bestaan uit 3 hapjes, 3 warme gerechten, 2 salades, brood en een dessertenbuffet. Niemand kan dus jammeren omdat zijn gading er niet inzit ! Alles komt mooi in grote schalen zodat het visueel ook mooi oogt. 

Stelt ons uw feest dus voor en we brainstormen samen wat het beste kan zijn voor uw feest!

Je kan hier contact opnemen met ons. 

 
 
 
 
 
  
catering traiteur event walking dinner buffet recepties
traiteur catering event walking dinner buffet recepties

Feestjes en service

Een feest met kleinere gerechtjes, een sharing dinner concept of een walking dinner. Het zijn maar enkele van de mogelijkheden die wij u aanreiken.

Verschillende mensen hebben een ander idee hoe mensen moeten kunnen praten met elkaar en dit bepaalt meestal hoe ze de catering zien! 

Daarnaast kunt u voor volgende diensten ook op ons rekenen:  kookworkshops, diner/lunch in Antwerpen en chef aan huis

Qua maximum streefgetal proberen wij een maximum te leggen op 100 personen maar indien meer kan u ons nog altijd contacteren en kunnen we zien of het mogelijk is! 

Graag werken we met u samen!