Ga naar de inhoud

Buffet Oost West Vlaanderen

Buffet Oost West Vlaanderen

Buffet Oost West Vlaanderen

Zoek je een buffet in Oost West Vlaanderen? In Gent, Sint-Niklaas, Aalst, Dendermonde, Brugge, Kortijk, Oostende of Roeselare? Ga je een feestje geven en weet je niet wie een geschikte cateraar is of welk soort catering je best kan zoeken voor je buffet in Oost of West Vlaanderen? Contacteer ons dan voor meer advies!  

Zoek je een buffet voor een babyborrel, bedrijfsfeest, zomerfeest, huwelijk, lentefeest, verjaardagsfeest, recepties, jubileumfeest, kerstfeest of nieuwjaarsfeest? Vraag eens wat meer informatie!

Eerst en vooral zijn wij een geschikte partner door onze ervaring. Anderzijds geven wij u advies welk type van catering voor u het beste zou passen op basis van jullie wensen!  

Ons buffet is meestal als volgt georganiseerd: enkele hapjes, gevolgd door een warm buffet met 3 hoofdgerechten, koude salades, brood, rijst, aardappelen en een dessertenbuffet. Een mooi en all in voorstel! 

Samen vinden we een goede formule om mensen van ons eten te laten genieten! 

Je kan hier contact opnemen met ons. 

 
 
 
 
 
  
catering traiteur event walking dinner buffet recepties
traiteur catering event walking dinner buffet recepties

Wat bieden wij aan?

Naast buffetten kunnen wij ook walking dinners, sharing dinners, private dinners en kookworkshops geven.

Het aantal waar wij ons het meest comfortabel bij voelen is maximum 100 personen. Zit je toch met een grotere groep? Dan vermeld je dit specifiek en komen we mogelijk tot een oplossing! 

Hopelijk horen we u snel!