Online kookworkshops in tijden van lockdown? Schuif die kooklessen of kookcursus dus niet aan de kant!

chef-kok-aan-huis-inhuren-kok-thuis-diner-antwerpen

lockdown

Ons leven heeft een serieuze knauw gekregen door het Corona-virus. Waar we konden gaan en staan waar we wilden, is ons leven volledig doorheen geschut. Het publieke leven valt stil en mensen moeten zich danig aanpassen! Gelukkig hebben we nog een online en virtuele wereld waarin we toch nog vanalles kunnen doen. Zo ook koken!  
Mensen moeten namelijk activiteiten blijven doen en als het niet buiten kan, dan maar binnen! Bovendien is het belangrijk gezond te eten en met onze online kookworkshops leer je bij en kan je het meteen zelf toepassen!
 

Door de sluiting van de horeca, kunnen mensen niet meer op restaurant of op café. De gezelligheid valt weg in onze samenleving. Door online terug in interactie te gaan met mensen kan je die gezelligheid toch weer opzoeken. Samen een gerecht klaarmaken – of het nu online of offline is – daar draait het om!  

Mensen die bewust gezonde eetgelegenheden opzochten, hebben nu problemen met iets te vinden. Hun meest populaire eettent is namelijk moeten sluiten. Aangezien delivery meestal redelijk vettig is, zit er niet veel anders op dan zelf te koken! Bien Cuit kan het leed wat verzachten door wat inspiraties door te sturen of online tips te geven en door online workshops aan te bieden.  

 

Alternatieven 

Wat zijn andere alternatieven in tijden van geen publieke bijeenkomsten om je voeding te vinden:
 
1. Delivery
 
Heel veel afhaalzaken in Vlaanderen mikken op een snelle en vettige hap. Wandel door de straten  in Vlaanderen en je zal met moeite iets gezonds tegen komen. Het vergt moeite en inspanning en misschien zelfs eventjes rijden om een take away te vinden die gezond en lekker is.
 
2. Zelf winkelen en klaarmaken
 

Als je zelf winkelt en alles klaarmaakt heb je mogelijk een budgetair goede oplossing gevonden. De vraag is of je dit altijd leuk zal vinden. Je kookt namelijk vaak hetzelfde, het neemt wel wat tijd in beslag en in corona-tijden moet je momenteel op veel letten: werk, kinderen etc. Van tijd tot tijd zelf koken is dus leuk, maar er zouden toch nog alternatieven moeten zijn! 

 
3. Bien Cuit
 

Bien cuit aan huis of delivery is kiezen voor een gezonde, leuke en voor jou niet tijdrovende beslissing. Wij kunnen aan huis leveren of bij jouw huis komen koken. Een andere mogelijkheid is een online kookworkshop te houden! 

Interesse? Neem dan contact met ons op!